2777
2789

شوهرم میگه هیچ پولی نمیدم بهش پول نداریم اینم حق داره نمونه ما بهم اعتماد نداریم از هم تنفر داریم باز زنه میگه نه من متوجه نشدم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر مي كنم طلاق توافقي كمترين آسيب و برسونه به طرفين  خيلي بهتر از كشمكش و دعواهاي اعصاب خورد ...

راضیش کن 

استاتر اگه همسرتون اینجوری بهانه بیارن مشاور ها قبول نمیکنن اونا روزی چند تا میبینن که با مشکل جزی بهانه های بزرگ میارن اون میخواسته مشکلتونو ریز کنه بفهمه 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
استاتر اگه همسرتون اینجوری بهانه بیارن مشاور ها قبول نمیکنن اونا روزی چند تا میبینن که با مشکل جزی ب ...

ما گفتیم بهم اعتماد نداریم شکاکیم کتک کاری ضرب وشتم دعوا همه چی داریم و از هم متنفریم دیگه چه بگیم

فعلا كه راضي نشده 😞 ميگه بااااااايد زندگي كني باهام  با اينكه مطمئنه ازش متنفرم

یه کار کن اونم از تو متنفر بشه خوبی نکن بهش

ما گفتیم بهم اعتماد نداریم شکاکیم کتک کاری ضرب وشتم دعوا همه چی داریم و از هم متنفریم دیگه چه بگیم

ایشالله هر چی صلاحته بشه 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
ایشالله هر چی صلاحته بشه 

به نظرت این حرفا درسته یا چی بگیم چون واقعا دیگه نمیخواییم این زندگی رو