2777
2789
عنوان

کمکم کنیددوبار پی شدن

150 بازدید | 29 پست

خانومااا میشه کمکم کنید این ماه دوباره پی شدم

بعد از کورتاژم اینجوری شدم خیلی میترسم

شرایط دکترم فعلا ندارم بچم کوچیکه پیش مامانمم نمی‌مونه .خیلی میترسم کسی تجربه داره,؟؟؟؟؟؟

نظرسنجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی نمی‌دونم ولی به نظرم طبیعی باید باشه بعد کورتاژ اگه میتونی دکتر برو عفونت نکنهان‌شاءالله که ...

عفونت داشتم کورتاژ کردم رفتم دارو داد خوردم بعد از سه ماه از سقطم میگذره ولی این ماه نمی‌دونم چرا اینجوری شدم...

عصبی شدم کلا بهم ریختم...همش گریه میکنم...

اگه منظورش اینه که در یک ماه، دو بار پریود شده اون هم بعد از انجام کورتاژ، چند احتمال وجود داره — بیشترش طبیعی و گذراست، مخصوصاً در چند ماه اول بعد از کورتاژ:

🩸 دلایل معمول و بی‌خطر:

1. به‌هم‌خوردن تعادل هورمونی:
    بعد از کورتاژ سطح هورمون‌ها (استروژن و پروژسترون) نوسان پیدا می‌کنه. این باعث می‌شه تخمک‌گذاری زودتر یا دیرتر اتفاق بیفته و در نتیجه دو بار در ماه خون‌ریزی بیاد.
  2. بازسازی پوشش رحم (اندومتر):
    رحم بعد از کورتاژ در حال ترمیمه و ممکنه چند بار خون‌ریزی سبک یا شبیه پریود رخ بده تا بافت‌ها کاملاً بازسازی بشن.
  3. استرس یا ضعف جسمی:
    فشار روحی یا جسمی بعد از عمل هم می‌تونه چرخه رو کوتاه‌تر کنه.

⚠️ اما باید مراقب بود اگر:

• خون‌ریزی‌ها سنگین‌تر از حالت معمول شدن،
  • درد شدید داره،
  • تب یا ترشحات بدبو وجود داره،
  • یا این وضعیت (دو بار پریود در ماه) برای بیش از دو تا سه ماه ادامه پیدا کرد.

در اون حالت باید حتماً سونوگرافی رحم و تخمدان انجام بشه تا مطمئن بشن که رحم به‌درستی پاک‌سازی شده و عفونت یا باقی‌مانده بافت وجود نداره.

به‌طور خلاصه:
📅 دو بار پریود شدن در ماه بعد از کورتاژ معمولاً نشونه‌ی تنظیم شدن دوباره بدن هست، نه خطرناک — مگر اینکه با علائم غیرعادی همراه باشه.

می‌خوای بگی چند وقت از کورتاژش گذشته و خون‌ریزی‌هاش چطورن (سبک، شدید، همراه با لخته و درد یا نه)؟ اون‌طوری دقیق‌تر می‌گم که نگران‌کننده هست یا نه.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

عفونت داشتم کورتاژ کردم رفتم دارو داد خوردم بعد از سه ماه از سقطم میگذره ولی این ماه نمی‌دونم چرا ای ...

خیلی متأسفم که اون دوستت این وضعیت رو داره 💔

حرف‌هاش نشون می‌ده هم از نظر جسمی و هم روحی هنوز در دوران ترمیمه — و این کاملاً طبیعی‌ه.

بذار برات توضیح بدم تا بدونی چرا این اتفاقا می‌افته 👇

---

🩸 از نظر جسمی:

بعد از کورتاژ به خاطر عفونت یا سقط، بدن برای برگشتن به حالت عادی به زمان نیاز داره.

سه ماه زمان خوبی‌ه، ولی هنوز ممکنه:

هورمون‌ها ناپایدار باشن،

تخمدان‌ها درست کار نکنن،

و حتی رحم هنوز کاملاً به حالت طبیعی برنگشته باشه.

به همین دلیل ممکنه این ماه زودتر پریود بشه یا دوبار خون‌ریزی ببینه.

اگه خون‌ریزی شدید نیست (یعنی در حد پریود معمولی یا کمتره) و تب یا ترشح بدبو نداره، معمولاً خطرناک نیست.

اما اگه خون‌ریزی سنگینه، همراه با درد یا بوی بد یا رنگ تیره‌ست، لازمه حتی‌الامکان یه سونوگرافی رحم بده تا مطمئن بشه رحم سالمه و عفونت برگشت نکرده.

---

💔 از نظر روحی:

چیزی که گفت («عصبی شدم، همش گریه می‌کنم…») نشونه‌ی افسردگی یا اندوه پس از سقط هست، که خیلی شایع‌تر از چیزیه که مردم فکر می‌کنن.

بدن فقط جنین رو از دست نداده، بلکه تغییرات هورمونی شدیدی هم تجربه کرده، و ذهن هنوز با اون فقدان کنار نیومده.

احساس غم، گریه، اضطراب، بی‌حوصلگی یا حتی بی‌خوابی در این مرحله خیلی طبیعیه.

ولی اگه این حالت‌ها بیشتر از دو هفته ادامه پیدا کنن یا باعث بشن نتونه کارای روزمره‌شو انجام بده، باید حتماً با روان‌پزشک یا مشاور حرف بزنه — حتی آنلاین یا تلفنی. این نشونه ضعف نیست، نشونه‌ی مراقبت از خودشه 🌷

---

می‌خوای برات بنویسم چطور می‌تونه هم از نظر جسمی هم روحی خودش رو آروم کنه و روند بهبودش رو سریع‌تر کنه؟ (با روش‌های ساده و در دسترس، 

مخصوصاً اگه نتونه فعلاً پیش دکتر بره)

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من