2777
2789
عنوان

پسره پررو

77 بازدید | 15 پست

دوستان یک شب تو ماشینم بودم پسره اومد بع زور والتماس ازم شمارع گرفت بعد یک هفته چت کردیم چن بار دعوتم کرد نرفتم عصبانی شد که دیگه رفتم تو دیت کلی تخریبم کرد که چرا خودتو میگیری مگه اورانیوم غنی میکنی خلاصه دیت تموم شد رفتم خونه پیام داد خیلی خوشحال شدم دیدمت وچه قد باوقار بودی چرا دستمو نگرفتی بغلم نکردی اینا فرداش پیام و زنگ نزد خودم زنگ زدم گفت خوشحال شدم صداتو شنیدم بعداون دیگه جواب پیاما وزنگامو نداد بعد چن ماه وضعیت واتساپ گذاشتم نگاه میکرد یع بار حالم خیلی بدبود وضعیت واتساپ گریه هامو گذاشتم نگاه کرد اما هیچی نگفت بعدیک هفته وضعیت قبولیمو گذاشتم بهم تبریک گفت منم جواب دادمو و یکم حرف زدیم برای گیفای بوس وبغل اینا میفرستاد منم بهش گفتم من از اینا خوشم نمیاد داداشم اونم ایموجی خنده فرستاد شب بخیر بهش گفتم اونم شب بخیر گفت یکساعت بعدش دیدم کل چتامونو پاک کرده منم پیام دادم ریدم بهش ..اونم زنگ زدو یکم حرف زد از اینکه من مشکل روانی دارم که وضعیت واتساپ گریه زاری میفرستمو دوباره تخریبم کرد نصیحتمم کرد بعدش گفت اگه میخوای تروماهای کودکیتو حل کنم باید ماهانه یه مبلغی بهم پول بدی (بااینکه با بنز اومده بود وخانوادش پولدارن)حالا نمیدونم به شوخی گفت یا راست بعدش گفت معلومه خیلی ازم خوشت اومده ..چی کارکنم بچه ها خیلی خوشم میاد ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت گریه تو واتساپ 😕🥴واقعا دنبال ترحم خریدنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گذاشته بودم مامان بابام ببینن

پس تنظیم میکردی فقط اونا ببینن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تنظیم کرده بودم رو مامان بابام واین پسره

خب دیگه 

نکن با اینکار جذاب نمیشی فراری میدی 

پسر ها پدر و مادرت نیستند 

اونقدر باید قوی و بالا باشی تا برات بجنگن و الا میرن . سرد میشن

خب دیگه نکن با اینکار جذاب نمیشی فراری میدی پسر ها پدر و مادرت نیستند اونقدر باید قوی و بالا باشی تا ...

اخه همه برام میجنگیدن این فقط اینجوری کرد برام عجیبه

به نظرت چرااینجوری میکنه

چون خودش نیاز هست که به روان پزشک مراجعه کنه اگر قرار بود مثل بقیه باهات رفتار کنه تو الان آنقدر علاقه به رابطه باهاش نداشتی عین خودش رفتار کن قشنگ شخصیت خودشو نشون میده 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
چون خودش نیاز هست که به روان پزشک مراجعه کنه اگر قرار بود مثل بقیه باهات رفتار کنه تو الان آنقدر علا ...

من میدونم بی شخصیته فقط برام عجیبه اونشب به زور ازم شماره گرفت به زور منو کشونددیت بعدش غیب شد ینی من اینقدر زشت بودم؟