2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128587 بازدید | 517 پست
دختر کنکوری داره تا الان یاد نگرفته...

پنجاه و سه سالشه !!!😐💔

بلده ولی خسیسه دلش نمیاد استفاده کنه مجبوریم وقتی پای نمازه یا دستشویی یواشکی اضاف کنیم یچیزایی بهش تا قابل خوردن بشه 😕

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ن ما نمیزنیم گوجه سرخ میکنیم بادمجونم سرخ میکنیم باهم میپزه

نه مامان من گوجه هم نریخته بود با ی عاااالمه اب 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من بلده ولی خسیسه دلش نمیاد ادویه و اینا بزنه 😐💔با اینکه بابام همه چی میگیره

چحور زندگی میکنید پس

عجیبن یکسریا واقعا

حتما از اوناش ک اونقدنمیپزه کسی سیر ازسفربلندشه

نه مامان من گوجه هم نریخته بود با ی عاااالمه اب

کاش حداقل سرخ شده خالی میزاشت قابل خوردن بود

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

کاش واقعأ درمورد مهمونی خسیس نبود

کلا شخصیت خسیسی داره اصلا هم تغییر نمیکنه 😕

با اینکه همیشه همه چی فراهمه براش

کاش حداقل سرخ شده خالی میزاشت قابل خوردن بود

دقیقااااااااااا 

فک گن بادمجونا له شده بودن رنگ خورشتم بگم قهوه ایی بود دروغ نگفتم 😐

پنجاه و سه سالشه !!!😐💔بلده ولی خسیسه دلش نمیاد استفاده کنه مجبوریم وقتی پای نمازه یا دستشویی یواشک ...

آخی بنده خدا،خساست دست خود آدم نیس

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

دقیقااااااااااا فک گن بادمجونا له شده بودن رنگ خورشتم بگم قهوه ایی بود دروغ نگفتم 😐

چقد بدهه🥲

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چقدر مامانت ببخشید آبرو بره. مگه میشه ادم واسه ادویه هم خساست کنه... بابات اون چیرایی که میپزه را م ...

وای ارههه 

بنده خدا بابام تنها کسیه که میخوره و حرف نمی زنه ما بیشتر اوقات نمیخوریم اتفاقا بابام مشکل معدم داره

کلا شخصیت خسیسی داره اصلا هم تغییر نمیکنه 😕با اینکه همیشه همه چی فراهمه براش

عب نداره مهمون میاد ومیره.مهم مادرته در هر حال قدرشو بدون با هر خصوصیتی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏