2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 128587 بازدید | 517 پست
اره خدایی من اینقد دلم برا بابام میسوزه طفلک اینقدری ادم خوش خوراکی هم هست دلم میخواد مامانم بهتر ...

میدونه این افراد یا گذشته سختی داشتن و از کمبود و تموم شدن مواد غذایی میترسن و یا افسرده هستند و حوصله پخت و پز رو ندارن 

نمیشه ایراد گرفت چون در هر صورت خودشون افراد آسیب دیده ای هستند 

باید کمکشون کرد تا حالشون خوب بشه

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاده مادر شوهرم افتادم یه بار 17 تا مهمون داشت، زفتیم دیدیم یه دیگ برنح درست کرده با یه قابلمه کوچیک 4 نفره قیمه گذاشته یعنی شاخ دراوردیم،برادر شوهرم رفت جوجه و کباب گرفت.بعد دستپختشم افتضاح.قیمه میزاره میشه لپه هاشو شمرد.همیشه هم سیب زمینی سرخ شده از این بسته ای ها میگیره.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

به نظرمن ایشون اصلا حوصله آشپزی ندارن فق یه چیزی سر هم مکنن می‌پزند

من موندم کشمش چرا سرخ کرده رو قیمه بادمجون

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یاد مامان خودم افتادم  دومادمون و با خواهرش اینا دعوت کرده بود تو عقد خواهرم که رودرواسی هم داشتیم باهاشون " قورمه سبزی گزاشت چشمت روز بد نبینه نزدیک ناهار که داشتیم سالاد و مخلفات و آماده میکردیم در خورش و باز کرد دید آبش خییلی زیاده ! بعد هول شده بود و آبکش برداشت خورش و آبکش میکرد که خواهر دوماد با ناز و ادا اومد گفت خانم فلانی " اومدم اگه کاری هست کمکتون کنم دقیقا آبکش و جریان و دید 😱 من که از خجالت رفتم تو یخچال ! خواهرمم رفت زیر کابینت مامانم مونده بود دم سینک آبکشم تو دستش ! 😁🤦‍♀️🙈

مادرشوهر این خواهرم بشددت بداخلاق و تیکه انداز بود و خییییلی خواهرم و آزار میداد ... این قضیه ام آتو شده بود تو دستش برای آزار  و مسخره کردن خواهر بیچاره م 

پنجاه و سه سالشه !!!😐💔بلده ولی خسیسه دلش نمیاد استفاده کنه مجبوریم وقتی پای نمازه یا دستشویی یواشک ...

سن بالایی هم نداره بگیم به خاطر سنشه

من دیدم همچین آدمایی ولی سن بالا و پیر که تو بچگی تو سختی بزرگ شدن. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

باورت نمیشه هرچی میگیم میگه شما نخورین !!!مجبوریم وقتی پای نمازه یا میره دستشویی یواشکی ادویه چیزی ب ...

وای خیلی جالب بود

یاد مجردیام افتادم

همیشه منتظر بودم مامانم بره نماز بخونه

یا بره دسشویی جایی

من برم رب و روغن اضافه کنم

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟