2777
2789
عنوان

دستشویی عمومی

188 بازدید | 14 پست

سلام خانما من ناچارم به خاطر کارم از دستشویی عمومی استفاده کنم آیا شستن خودمون با آب شلنگ میکروبی هست ؟ مصلا اگه سر شلنگ کثیف بوده یا نه؟ من معمولا با آب خودم رو می‌شورم نمیدونم درستش چیه 

انسانم آرزوست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دفعه تو قطار رفتم به زور دستشویی که خودمو نشستم ادرار کردم نوار بهداشتی میذارم که بعدا رسیدم برم حموم 

یه اشنا داریم متخصص زنان هست میگفت اگه مجبور شدین برین دستشویی عمومی حتما شلنگ رو الکل مالی کنین بعد خودتونو بشورین 

من یه دفعه تو قطار رفتم به زور دستشویی که خودمو نشستم ادرار کردم نوار بهداشتی میذارم که بعدا رسیدم ب ...

جدی ؟؟چرا؟؟

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

من یه دفعه تو قطار رفتم به زور دستشویی که خودمو نشستم ادرار کردم نوار بهداشتی میذارم که بعدا رسیدم ب ...

ای وای من این کارو نمی‌کردم 

انسانم آرزوست!
جدی ؟؟چرا؟؟

میگن شلنگها الوده هستن

بعضی ها هستن تو خونه خودشون حتی خیلی جاها واسه اینکه شکمشون کار کنه شیلنگ رو میکنن تو باسنشون تا مدفوعشون بیاد یا بعضی ها ممکنه بندازن تو توالت و کثیف باشه کلا همه جور ادم با هزار جور مریضی میره تو دستشویی عمومی 

من یه بار تو عمرم رفتم همون قطار چون سفر طولانی بود وگرنه همیشه نگه میدارم خودمو