2777
2789

شرایط تراپی ندارم واقعا..مجازی هم نمیتونم ..میخوام خودم حالمو خوب کنم بهتر شم .معمولن با خرید حالم خوب میشه خرید برای خودم و خونه  ولی اونم پول میخواد 😑تراپیستم پول میخواد با یه جلسه اوکی نمیشم 🤦‍♀️..ورزش و ... هم امتحان کردم تاثیری نداره چون روحیه قوی ندارم اجتماعی هم نیستم 😫دلم میخواد برم ارایشگاه ولی خب اونم پول میخواد ولی اگ بتونم جور کنمم چون اجتماعی نیستم یچیزی مانعم میشه ک کاری نکنم💔 خونمون تازه سازه ولی چند وقتیه حس میکنم انرژی منفی گرفته چون خودم انرژی ندارم فعالیتی کنم تورو جون عزیزتون بگید چیکار کنم هم حال خودم هم جو خونه بهتر شه یکم بیخیال شم حس میکنم وسواس فکری گرفتم و ذهن و روحم الوده شده دلم میخواد برم بیرون ولی میترسم از اجتماع و ی سنگینی مانعه🫠🥺

افسردگی نیست . بی‌انگیزه شدی 

کلیپ عا انگیزشی ببین 

عضو گروه های اکتیو شو 

یک مهارت یاد بگیر 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب علائمت الان چیه؟ مشکلت چیه؟

سنگینی رومه ..سر هرچیزی زود رنج شدم..خیلی وسواس گرفتم..کسل و بیحالم...انرژی کار ندارم..اینکه مثلا شوهرم حرفامو نمیفهمه داغونم کرده.اینکه ب قول خودش دنبال کاره ولی کاری ک توش پول نیس عذابم میده..مسافرت از اول زندگی یبار نرفتم ..دلم میخواد برم بیرون ولی یه سنگینی مانعم میشه میگ نه ..نمیتونم راحت دوست پیدا کنم ..حس میکنم ارایشگاه برم ممکنه ضایع شم یا باشگاه یا نمیدونم چی حسایی ک همش انگار تنهام و نمیتونم از پس چیزی بر بیام

افسردگی نیست . بی‌انگیزه شدی کلیپ عا انگیزشی ببین عضو گروه های اکتیو شو یک مهارت یاد بگیر

ن واقعا. هم بی انگیزه هم بی انرژی هم افسرده 

فقط مشکلات خودم نیس .من کلن از اول اینکه بدنیا اومدم همینجوری استرسی بودم ازدواج کردم بهتر شم بدتر شدم چون مشکلات ده برابر شد 

حالا احتیاجم نیست بری تراپیست الان روانپزشکای انلاین هستن سیصد چهارصد تومن میگیرن واسه ویزیت و بهت دارو میدن شش ماه میخوری اوکی میشی 

من تنها راهنمایی که میتونم بهت بکنم اینه که از روزی یه ربع از خونه بزنی بیرون و با ترسات مواجه بشی ولی اگه خوب نشی فقط کار روانپزشک هست 

ن واقعا. هم بی انگیزه هم بی انرژی هم افسرده فقط مشکلات خودم نیس .من کلن از اول اینکه بدنیا اومدم همی ...

نگاه من ادم افسرده کامل اصلا مثل چوب خشکه هیچی دلش نمیخواد یعنی همین خریدی که میگی دلم میخواد حالم خوب میکنخ فلان میکنه اینا اصلا براشون سخته. 

همون مشکل اصلیت استرس و بی انگیزگی.  کلیپ ها یوتیوب ببین بهترت میکنه یا پادکست 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

نگاه من ادم افسرده کامل اصلا مثل چوب خشکه هیچی دلش نمیخواد یعنی همین خریدی که میگی دلم میخواد حالم خ ...

خرید ک اونقدر دلم نمیخواد یجورایی فقط میخوام سرگرم شم ..ولی ب فکر جیبشم نمیتونم

حالا احتیاجم نیست بری تراپیست الان روانپزشکای انلاین هستن سیصد چهارصد تومن میگیرن واسه ویزیت و بهت د ...

دلم میخواد برم بیرون بخدا ولی حس ناامنی دارم ک یکی مزاحم میشه ..یکی چیزی بگه..کجا برم...چیکار کنم..گم نشم..آخه تاحالا نرفتم سختمه میدونم مسخرست ولی خانواده سختگیری داشتم و الانم بقیه مزخرفات میگن ولی خب

دلم میخواد برم بیرون بخدا ولی حس ناامنی دارم ک یکی مزاحم میشه ..یکی چیزی بگه..کجا برم...چیکار کنم..گ ...

سعی کن بری 

زن عموی منم همیشه تو خونه بود 

یه موقع میگفت اگه غروب باشه بیرون باشم گریم میگیره تنهایی فکر کن تا سن حدود پنجاه سالگی اینطوری بود

بعد دیگه عموم چون سنش بالاتر بود تموم مسئولیت ها افتاد گردن زن عموم و اونوقت خیلی اذیت شد تا عادت کنه 

باور کن مردم سرشون به مشکلای خودشون گرم هست اصلا به تو دقت نمیکنن