2777
2789
عنوان

از آدمای مفت خور متفرمممم🙂🙂🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
چندین سال کل خواهر برادرهام که تو یه شهر بودیم شب یلدا خونه من می اومدن فقط ابجیم میوه می‌خرید بقیه ...

عزیزم یا دعوت نکن کلا یا وقتی دعوت کردی چرا انتظار دنگی شدن رو داری؟ خونه مادرت بود آره میشد بگی دنگی کنیم ولی خونه خودت واقعا زشته به نظرم 

ما دعوت نمیکنیمانگار رسم شده بیان خونه ما و خودشونو میچسبونن به ما هر‌ جا بریم‌ میانمن قطعا میگم دون ...

یکی دو بار بهونه بیارین بگین نیستیم رفتیم فلان جا

از سرشون میفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو بار بهونه بیارین بگین نیستیم رفتیم فلان جااز سرشون میفته

میگه کجایین ما هم ببرین

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
خیلی روشون زیاده بعضیااا

باور کن بیشتر ارز پنج سال اینا هر یلدا خونه من بودن،پنجسنبه جمعه هر دو هفته هم می امدن،ولی اصلا منو دعوت نمیکردن،منم وقتی دوباره اومدم دعوتشون نکردم اونا هم دیگه سراغم رو نکرفتن،ببین منتظر بودن من خونم رو آوردم این شهر دعوتشون کنم،خب من تازه اومدم بهم یه سر بزنید تا من دعوتتون کنم تا سلامتی من بعد چندسال باز برگشتم،و به این بهانه دونفرسون که باهام قطع رابطه کردن🥴

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عزیزم یا دعوت نکن کلا یا وقتی دعوت کردی چرا انتظار دنگی شدن رو داری؟ خونه مادرت بود آره میشد بگی دنگ ...

من نمیگم دنگی ،من دوسال نبودم خب،داداسم خواهر برادرهارو دعوت کرده برای سال بعد گفته دنگی کنیم،وگرنه من سالها بدون حرف و حدیثی یلدا مهمانی مفصل میدادم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

وا برین خونه فامیل پدری

فامیلن 

میان🤦🏼‍♀🤦🏼‍♀

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
موی دماغنا😂😂

خیلییی

نه شریک نیست بابامم به من بیشتر دادعروس و دوماد هیچوقت شریک مال خانواده همسرشون نیستن

چه فرقی میکنه وقتی تو داشته باشی شوهرتم حال میکنه، وقتی هم داداشت داشته باشه زنش حال میکنه ،درسته؟؟