2777
2789
عنوان

ختم صلوات جهت حاجتروایی

86 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شبتون خوش،ختم ۱۲۴/۰۰۰ صلوات دارم به نیت حاجتروایی، میشه لطفا شما هم توی ثوابش شریک بشید باهم بخونیم؟

سهم شما چندتا صلوات؟ ان شاالله حاجتروایی همگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰۰ تا عزیزم امیدوارم حاجت روا بشی التماس دعا دارم تا فردا میفرستم برات 💙💙

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

114 تا عزیزم اینجا نذار خیلی نمیاند بذار تو گروههای مذهبی اینا منم امروز گذاشتم کلی برداشتن چون 124 هزارتا واقعا زیاده خدا قبول کنه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
114 تا عزیزم اینجا نذار خیلی نمیاند بذار تو گروههای مذهبی اینا منم امروز گذاشتم کلی برداشتن چون 124 ...

ممنونم ان شاالله حاجتروا بشید چطور میشه منم عضو گروه بشم؟

ممنونم ان شاالله حاجتروا بشید چطور میشه منم عضو گروه بشم؟

تو ایتا بنویسید چله سوره های قرانی و ادعیه کلی ختم هست 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم