تاحالا شده دوسه بار واسم خاستگار اومده خالم و دختر خالم ابرومو بردن . یه بار یه خاستگار داشتم دختر خالم رفته بود پیش مامان خاستگارم گفته بود فلانی رو نگیرین خرابه . یه بارم خالم اینا فهمیدن یه خاستگار داره برام میاد خیلی رک زنگ زدن به بابای خاستگارم گفتن این یه عالمه دوست پسر داره . هروقتم خالم میبینه یکی که پسر داره اومده خونمون عمدن جلوش دعوا راه میندازه میگه خرابی که پسره طرف بفهمه . به نظرتون چرا همچین کاری میکنه و من رابطمو باهاشون چطوری باید بکنم ؟ از طرفی همیشه یه مدت بعد اینکه ابرومو میبره گریه میکنه میگه ببخشید من دوستت دارم 😑
مامانِ بابای منم همینه خدا لعنت کنه هر کی رو که تهمت میزنه
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن