2777
2789
عنوان

هروقت واسم خاستگار میاد خالم ابرومو میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانِ بابای منم همینه خدا لعنت کنه هر کی رو که تهمت میزنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
فکر کن دوست حسود و روانی من وقتی دید یه پسری عاشقمه رفت بهش گفت من با یکی رابطه کامل داشتم فکر کن خو ...

وا اون دیگه معلومه قشنگ حسادت ازش میباریده 😐😐

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

نه این خیلی حیوده چون دختر خودشم فراریه میخواد ابرو منم بره . ینی جایی دیدمش سلامم نکنم ؟

سلام خشک و تمام

لازم نیست سوالات کسی را جواب بدی دو سه بار بکو نمیدونم بعد هم پاشو برو از کنارشون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ینی جایی دیدم سلامم نکنم ,؟

تعجبم از مادرته 

با دختر من کسی اینکارو کنه شیکمش سفره میشه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن