2777
2789
عنوان

دوستان برای گرانی برنج چه تدابیری به فکرتون میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 124 پست
والا باید براتون بپرسم قیمت مدنظرتون چقد چندکیلو

من ماه قبل برنج هاشمی گرفتم ده کیلویی شد ۲میلیون و نهصد که برای من این قیمت خیلی زیاده واقعا دیگه نمیشه اینقدر هزینه کرد مد نظرم برنج ارگانیکه با قیمت مناسب تر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه نحوه پخت بلغور و بفرمایید

من مثل برنج خیسش میکنم 

بعد مثل برنجم کته میکنمش 

یعنی وقتی یه ذره غل زد با اب موادی که میخوام باهاشون درست کنم رو میریزم توش و مثل کته میذارم بپزه و شعله پخش کن هم میذارم که قشنگ بپزه

یکی دوبار بپزی دستت میاد تقریبا شبیه برنج هست نحوه درست کردنش

من ماه قبل برنج هاشمی گرفتم ده کیلویی شد ۲میلیون و نهصد که برای من این قیمت خیلی زیاده واقعا دیگه نم ...

خرده برنج بگیر یا برنج پاکستانی یا از کشاورز مسقیم بخر 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

نیم دانه ایرانی استفاده کن

نیم دانه اگه واقعا همش یه مدل باشه خوبه مثلا همش هاشمی یا طارم باشه ولی متأسفانه فروشنده ها برای سود بیشتر میتونن برنجای دیگه هم قاطیش کنن فکر نمیکنمم خیلی مشخص باشه

مگه اینکه از یک فروشنده با وجدان و منصف آدم بگیره

من مثل برنج خیسش میکنم بعد مثل برنجم کته میکنمش یعنی وقتی یه ذره غل زد با اب موادی که میخوام باهاشون ...

بلغور گندم یا جو

خیلی باید بجوشه تا نرم بشه و دمکنی بزارم؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
قُوشتلی قاطی برنج کن اینطوریه که رشته های قهوه ای هست با برنجه نمیدونم گلتن داره یا نه رشته آش تفت د ...

مرسی عزیزم تحقیق میکنم ببینم چجوریه امیدوارم خوب باشه و بتونم مصرف کنم

بلغور گندم یا جوخیلی باید بجوشه تا نرم بشه و دمکنی بزارم؟

من فکر کنم جفتشو میگرفتم هم گندم هم جو 

اتفاقا الان هوا سرد هست هم میچسبه 

نه زیاد نباید بجوشه یکی دوبار درست کنی دستت میاد