2777
2789
عنوان

دوستان برای گرانی برنج چه تدابیری به فکرتون میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3392 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا راهکار دارم برات:

۱. اینکه به نمایندگی طب اسلامی تبریزیان تو شهر خودتون مراجعه کن و ان شاءالله روده تحریک پذیرت رو درمان کن.

۲. به جا برنج، غذاهای نونی بخورید.

۳. خرده برنج طارم و هاشمی بخرید و استفاده کنید.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

چجوری بپزم؟میشه با خورشت هم خورد مزه اش شبیه برنج میشه؟

ببین من یه روزایی که تنبلی میکردم برنج درست کنم مثلا میخواستم قورمه سبزی رو با پلو قاطی کنم و برنج کم بود یه ذره بلغور میریختم و اصلا معلوم نمیشد

اولین بار میخواستم امتحان کنم چند تا روش درست کردن رو خوندم تو اینترنت و بعد دیگه سیب زمینی و عدس و گوجه فرنگی رو ریختم تو پیاز داغ و رب زدم بهش و بعد با بلغور خیس شده قاطی کردم و خیلی خوشمزه شده بود یه دفعه واسه بابام بردم عاشقش شده بود بابام خیلی از این ادمای ایرادگیر بود تو غذا ولی خورد خوشش اومد همیشه بهم میگفت درست کن 

بلغور میتونی بریزی تو برنجت یا غذا با بلغور درست کنی من چند سال پیشها بلغور رو امتحان کرده بودم انقد ...

میشه نحوه پخت بلغور و بفرمایید

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
ما که همه عمرمون پاکستانی خوردیم

پاکستانی تراریخته نیست؟آخه من سندرم روده تحریک پذیر دارم برنج تراریخته بهم نمیسازه،برنج فجر گرفتیم یک وعده درست کردم تا یکهفته دلپیچه داشتم پسرم هم اوتیسم داره میگن برای اون هم هم محصولات تراریخته خوب نیست

برنج پاکستانی خوب بگیر 2 تاش پول 1کیسه ایرانیه خوشمزه هم هس

پلاستیک توش نیست مثل برنج هندی؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.