2777
2789

پسرم همیشه عادت داره سر به سر خواهرش می زاره 

یه بار داستان فردوسی و نوشتن شاهنامه رو براشون تعریف کردم و پسرم گفت فردوسی چطور کشته شد گفتم کشته نشد خودش مرد! بعد پسرم می گفت شایدم یکی فردوسی کشته ولی به کسی نگفته! از اون روز هر چند وقت یه بار از خواهرش این سوال ها رو می پرسه و خواهر کوچولوش هم جدی جواب می ده 😂

پسرم می گه سارا تو فردوسی کشتی؟ 

دخترم می گه نه 

پ:  راستش بگو؟ 

د:  من مهدکودک بودم نکشتمش

پ: خود فردوسی گفت تو کشتیش

د: من نکشتم خودش کشته بوده 

پ: دفعه بعد نکشیش

د: باشه 😂

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان😊

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..