2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حالم بده

87 بازدید | 12 پست

همش استرس دارم وسواس شستشو وسواس فکری همش ب مرگ فکر میکنم فشار قبر جهنم حالم خیلی داغونه من ۱۵ سالمه اصلا مثل همسن سالام نیستم یه چیزی بگین من حالم خوب بشه بگین ذکر یا سوره ای بخونم ک گناهام بخشیدشه دارم مثل چی گریه میکنم از مرگ میترسم میدونم ک کاملا روانی شدم نماز میخونم ولی آرایشم میکنم حجابمم بدنیس مثل بقیه دخترا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

اتفاقا به تازگی کتابی خونده بودم به نام مردگان از ما چه میخواهند از خانم معصومه بیگم ازرمی

واقعا کتاب قشنگی بود و ارزش خوندن داشت. راستش وقتی رفتم کتابخونه قصد برداشتن این سبک کتاب رو نداشتم و یکدفعه چشمم بهش خورد و از این بابت خداروشاکرم که این تلنگر رو برام در مسیراگاهی بیشتر قرار داد

این ترست زمانی خوب و ارزشمنده که قدمی برای ساختن اخرتت برداری دختر خوب

چقدر مهمه به حقوق اهمیت بدیم 

حق النفس حق الله حق الناس

همشون مهمن و حق الناس هم نیاز به توجه جدی ای داره که حواسمون باشه قولی رو از یاد نبریم و قلب کسی رو نشکنیم و خدایی نکرده اگر هم این کارو کردیم ازش حلالیت بخواییم، هرچه زودتر بهتر. چون ادم از یک ثانیه بعدش خبر نداره

انجام واجبات و اعمال دینی خیلی مهمن و در این کتاب اشاراتی به این موضوعات کرد که واقعا تلنگری برام بود

راستش من ابتدایی که به سن تکلیف رسیده بودم به طور جدی به نمازم اهمیت نمیدادم، یک روز که در راه حرم امام رضا علیه سلام بودیم حرفهای روحانی ای از رادیو من رو به فکر فرو برد، اون اقا گفت برما انسانها واجبه حتی قضایی نمازهامون رو در این دنیا قبل مرگ بجابیاریم، اون لحظه به خودم گفتم من با خود چه کردم! 

به خودم قول دادم نمازهام رو تلاش کنم  همیشه سر وقت از اون لحظه به بعد به جا بیارم و برنامه ریختم کنار هر نماز اصلیم قضا نمازی هم بخونم و با چوب خط داخل دفتری ثبت میکنم که انشالله همشون رو به جا بیارم

خدا به نماز های ما نیازی نداره و ما بهشون نیاز داریم

از خدا ممنونم که این فرصت نزدیکی بیشتر بهش رو برامون قرار داده

ذکری داخل این کتاب معرفی شده بود که وقتی روزانه 100 مرتبه به طور مرتب بیانش کنیم موجب رهایی ازسختی عذاب قبر میشه

این ذکر هست

لا الهَ الاَ اللهُ المَلِکُ الحَقُ المُبین

معنی : خدایی جز ان خدای یکتا که سلطان حق و اشکار است نخواهد بود