2777
2789
به داروخانه لعنتی بگوخودش بهت میدههیچ عوارض نداره فقط تپش قلبت رو آروم میکنه

الان بهتر شد

دادم حاصر میشم برم بگیدم اگه نصفه شب دوباره شد نترسم اینطوری زهرم آب شد

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نده دیگ هیچوقت ، فقط چیزای ملایم و اروم کننده و ارامبخش ، دمنوش گل گاو زبون ، آب جوش نبات ، شر ...

اخه اونا ی شوکی میده ب ادم بهتر میشه

من خیلی تجربش میکنم با چیز ترش یکم بهتر میشم اکثرا

وااای چقدر وحشتناک یعنی فکر می‌کنه داره میمیره یعنی خودش متوجه نیست که حمله بهش دست داده

آره عزیزم خیلی وحشتناکه

اگه میخوای حسش رو بازسازی کنی یه نی بذار توی دهنت بگو یه نفر بینیت رو بگیره که فقط بتونی از راه نی نفس بکشی

بعدش هم گوشات رو محکم بگیر

سر چند ثانیه انقدر حس وحشت و نفس‌تنگی شدید بهت دست میده که نمی‌تونی ادامه بدی

پنیک هم این شکلیه با این تفاوت که یهو بی‌دلیل و هر جایی شروع میشه، تموم شدنش هم دست آدم نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فک نکنم اگه کوتاههپنیک خیلی بدهمن دستام میلرزه قلبم صداشو تو سرم میشنوم کف دستام سوزن سوزن میشه نفسم ...

چه بد چه دنیایی آخه این دنیا چیه پر از درد و بیماری و فقر و مرگ بدبختی آخه چراااااا

آخه چرا در سختی مگه ....

میدونی حتی اگه این دنیا پر خوشی بود باز هم وقتی ب عمیقش فکر میکردیم دلگیر بود 

چون موندنی نیستیم در هرحالت

و باید جمع کنیم ك خوش بریم...ذاتا اومدیم بشناسیم یاد بگیریم رشد کنیم جمع کنیم و بریم و طبیعتا رشد تو سختی اتفاق میوفته...

اینکه بپذیریم اینارو خیلی راحتتر میکنه زندگیو برامون..