2777
2789
عنوان

شکم گنده

233 بازدید | 29 پست

سلام من بدجور شکمم بزرگ شده. تا چند سال پیش شکمم تخت و صاف بود. اما بعد کرونا شکم دیگه بزرگ‌و بزرگ تر شد. چه راهی هست آب کنم شکمم رو. بقیه اندامم خوبه فقط شکم 🤒

منم3کیلو شکم دارم دیگه باهاش کنار اومدم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب وسط غذا یک ساعت قبل و بعد نخور یا خیلی کم بخور چون شکم میاره برای خودم همینجور شد یه مدت البته از بی تحرکیم هم بود فکر کن لاغر بودم بعد فقط شکم به اندازه زیاد در اورده بودم خدارو شکر به خیر گذشت با ورزش همومیشه که اللته من بهش وارد نیستم شاید با رژیم های غذایی هم بشه از هوش مصنوعی هم کمک بگیر 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چرا هر چیزی رو به کرونا و واکسن کرونا ربط میدین

خوب موفع کرونا دو سال خانه نشین شدیم. هی کیک و شیرینی پختم و خوردیم حرکت هم‌نکردیم . غذا هم بخوری حرکت نکنی چاق میشی.

کجاوزنش کردی سه کیلو

حالا دیگه تقریبی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂