2777
2789
عنوان

شکم گنده

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست
چکار کردی؟

از ۷ سالگی تا ۲۱ سالگی این قانون آب نخوردن وسط غذا رو رعایت می کردم یه دوره شیش ماه رعایت نکردم همچبن شکمی در توردم آن سرش نا پیدا 😅 دیگه این کار نکردم بهتر شد یکم هم تحرک در حد پیاده روی دیگه رفت شکمم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم3کیلو شکم دارم دیگه باهاش کنار اومدم

کابریت هر وقت میبینم انگار یه دختر نهایت 18 ساله شیطون هستی 😁 وقتی گفتید مادر هستید اصلا باور کردنی نبود 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
کابریت هر وقت میبینم انگار یه دختر نهایت 18 ساله شیطون هستی 😁 وقتی گفتید مادر هستید اصلا باور کردنی ...

عزیزدلمی🌹😁🤪

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

از ۷ سالگی تا ۲۱ سالگی این قانون آب نخوردن وسط غذا رو رعایت می کردم یه دوره شیش ماه رعایت نکردم همچب ...

یعنی اصلا همراه غذا آب و نوشیدنی نمیخوری ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خوشبهحالت منم شکم دارم ولی آب وسط غذا نمیخورم ولی کم تحرکم

ارادتو جزم کن روزی نیم یاعت ورزش کن برای اینکه انرژی کافی هم برلی ورزش کردن داسته باشی شیر بادوم یا بادوم بخور خیلی مقویه شکم هم نمیاره  انشاالله که موفق باشی ❤️ فقط ارادت رو جزم کن خیلی خوبه که وسط غذا آب کم می خوری 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ارادتو جزم کن روزی نیم یاعت ورزش کن برای اینکه انرژی کافی هم برلی ورزش کردن داسته باشی شیر بادوم یا ...

خیلی ورزش گرفتم از گوگل ولی اراده ندارم

آره چندسال پیش دکتر به شوهرم گفت اصلا آب وسط غذا نخورین منم گذاشتم کنار

یعنی اصلا همراه غذا آب و نوشیدنی نمیخوری ؟

نه کم یا کم کمتر از یه قلپ . بیشتر به خاطر همون عادت غذایی که مامانم بهم داد اویل هفت سالم بود خیلی سختم بود ولی بهدش گرفتم آروم غذا بخورم اینجوری دیگه نیازی به آب خوردن نیست 

خیلی ورزش گرفتم از گوگل ولی اراده ندارمآره چندسال پیش دکتر به شوهرم گفت اصلا آب وسط غذا نخورین منم گ ...

از کم شروع کن ولی مستمر باشه مثلا همین پیاده روی با دور تند هم خیلی خوبه به انگیزت توجه کن خیلی قوی ادامه بده 💪