2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر توی خونه داری و بچه داری کمک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 57 پست
خوش بحالت

الان این کامنت ها رو خوندم تعجب کردم  من فکر می کردم همه مردها تو خونه کمک می دن به همسرشون! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این جزو خوبی هاش هست قطعا بدی هم داره

ان شالله که به مرور بدی هاش هم به خوبی تغییر پیدا کنه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شوهرم فارسی و املا رو باهاش کار می کنه من ریاضی من غذا درست می کنم شوهرم ظرف ها رو می شوره یا یه موق ...

خدات شکر کن ، بعضی مردا تو کار خونه بشدت تنبل هستن ، تنبل بار اومدن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ایده ال نه ولی لباسا باید شسته بشنغذا باید بخوریم ظرفاش باید شسته بشن تکالیف دخترم باید انجام بشهحما ...

میفهمم خیلی سخته 

صحبت کن با همسرت 

حداقل بوده کوچیک بگیره وقتی میاد خونه 

الان این کامنت ها رو خوندم تعجب کردم من فکر می کردم همه مردها تو خونه کمک می دن به همسرشون!

من پدرم پدر شوهرم حتی برادر شوهرم حتی عموهام کار خونه می‌کنند 

منم برام عجیبه 

اما شوهر یکی از فامیل حتی ادعا میکنه بلد نیست برا خودش تخم مرغ درست کنه

بچه دار بشی پدرت درمیاد عادت نده تروخدا

متاسفانه اصلا بچه دارنمیشیم الان ۱۶ساله ازدواج کردیم 🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من پدرم پدر شوهرم حتی برادر شوهرم حتی عموهام کار خونه می‌کنند منم برام عجیبه اما شوهر یکی از فامیل ح ...

درستش همینه.  هر چقدر مرد کمک و همراه زن باشه خانومش هم جای دیگه زندگی براش جبران می کنه!  زن که خسته باشه حال و حوصله نداره و به همون شوهر غر می زنه و در نهایت اوقات هر دو تلخ می شه.

من پدرم پدر شوهرم حتی برادر شوهرم حتی عموهام کار خونه می‌کنند منم برام عجیبه اما شوهر یکی از فامیل ح ...

منم برام عجیب بود که شوهرم اهل کمک نیست، حتی طرف غذاش برنمیداره بگذارهدرو اپن، رخت خواب و بالشش جمع نمیکنه. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
متاسفانه اصلا بچه دارنمیشیم الان ۱۶ساله ازدواج کردیم 🥲

از ته قلبم از خدا می‌خوام بت یه نی نی خوشگل و صالح و سالم بده و مطمئنم به زودی زود مامان میشی فدات شم🫂 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️