2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر توی خونه داری و بچه داری کمک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مآل من حالا خدایی خرید هرچی بگم از بیرون انجام میده

شوهرمن مهمون هم داشته باشیم با مهمون میاد .تمام خریدها باخودم .کارای بانکی واداری ومدارس بچه ها خرید خونه ومایحتاج بچه ها وهرچیزی که فکرش کنی بامنه

دوتا بچه داریم 

نهایت صبا که میخواد بره سرکار پسرمو ببره پیش دبستانی 

اگر دخترمم بیدار بود پوشکشو عوض کنه 

از اونورم ساعت ده میرسه خونه دیگه نا نداره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

همسر منم اهل کمک نیست .. ده بار باید بگم که آیا یک کاری انجام بده یا نه . تازه اونم نصف نیمه انجام بده

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ندارم شوهرم صبح ب صبح قبل سرکار ظرفا میشورهمنم ظرفای وسط روزمن جارو میزنم شوهرم تی میکشهنظافت سر ...

به نظرم حیف این شوهر و فهمیده هست که نسلش زیاد نکنی! 😁 نسل این ادم ها باید ادامه دار باشه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من شاغلم فاصله بچه هام ۱/۵سال بود همه کارای خونه و حتی خرید هم خودم انجام می‌دادم و نه تنها همسرم هیچ کسی رو هم نداشتم شهر دیگه ای بودیم و همسرم شبانه روزی درس و دانشکاه و.. بود ذره ای کمک نکرد 

حتی کلاس فوق برنامه هم بچه ها رو می‌بردم بعدش مدرسه و..

خیلی هم بچه هام مریض میشدن کوچیک که بودن

الان که برمیگردم فکر میکنم خیلی از کسی توقع نداشتم بخاطر همین سخت نگذشت