الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی ، ععه ؟! چه جالب ، شما هم مورد مشابه داشتید ، بیشتر روی چه مقوله ای اختلاف فرهنگی دارند ؟ ممنون ...
ببین اختلاف فرهنگی که خیلی مهمه رو بذاریم کنار،بخاطر مسافت زیاد یکی ازطرفین حداقل باید خودشو فدا کنه که دور از خانواده باشه،ینی باشوهرت یه قهر کوچیک کردی جایی نداری بری سنی دور از جون پدرت حالش بد شد نمیتونی پیشش باشی ،ینی تنهایی و خیلی چیزای دیگه..
ازدواج لرا و کوردا ک باهم خوبه چون فرهنگ نزدیکی بهم دارن از اون طرف باید دید کورد های کرمانج فرهنگشون با بقیه کوردا یکیه یا نه
خانم روانشناس هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍
ازدواج لرا و کوردا ک باهم خوبه چون فرهنگ نزدیکی بهم دارن از اون طرف باید دید کورد های کرمانج فرهنگشو ...
یک سوال کورد کومانج که برای شهر ماکو باشند. غرب کشور
چطور ادم هایی هستن؟؟ اهل تسنع هم هست.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
کردها ، هر شهرستانی یک لهجه جداگانه داره ، صدتا لهجه داره ...
یکی از دوستان خراسانی من میگفت سنندج و ایلام رو متوجه نمیشم بعد همین آدم رفته بود ترکیه توی کِشتی توریستی میرقصیدن و فیلم گرفته بود میگفت من زبون کردهای اینجا رو میفهمم... ، خیلی عجیب بود که از خراسان اومده ترکیه رو میفهمه ولی ایلام خودمون رو نمیفهمه !!!