2777
2789
عنوان

شوهرم بی محلی میکنه

184 بازدید | 13 پست

الان یه ماهه خانوادش مارو بیرون کردن چند وقته من بچمو سقط کردم الانم دو قورت نیمش باقیه من خونه بابام موندم اونم خونه مادربزرگش با اسباب اساسیمون نه محل میده نه سراغی ازمن میگیره نه از خودش نه از خانوادش هزارباربش گفتم حالا که بچه ای در کار نیست دلت واسه مامانیت تنگ میشه برو نمیخوام با زور کنار بمونی با میل خودت بمون میگه نه نمیخوام اونارو ولی اخلاق رفتارش چیز دیگه ای بی محلیاش رفتارش الان ما جا مکان برا زندگی نداریم خودش کارش تو یه شرکتیه تو شهر خونه باباش روستا بودن الان میخوایم نزدیک محل کارش تو شهر خونه بگیریم داره جر میخوره بابام داره دنبال خونه میگرده میگه باید تو داهاتمون بمونیم ولی خانواده من انقدر بش لطف داشتن اینو به زبون نمیتونه بیاره جلو خانوادم ولی من میدونم دردش چیه من سقط کردم حال روحیم داغونه این هیچی براش مهم نیست فک کن تو اوضاع سقط کردن فکر حموم کردن و ناهار و شام و‌خوابش بود به خونش تشنم خانوادم نمیزارن خرشو بگیرم

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زن مرد روستایی میشین؟اینا خصوصیات اخلاقی مخصوص خودشونو دارناشتباهه ازدواج شهری با روستایی چه زن ...

چه ربطی داره فامیلای مثلا شهری ما که زن رو کلا آدم حساب نمیکنن‌ و یه مشت بی اخلاق و بیشعورن‌ ، والا خاک پای شوهرم و برادراش هم نمیشن انقدر‌ که خانواده دوستن و به زنشون احترام میزارن‌ و اهل زندگین . از روز اول من گفتم نمیتونم تو روستا زندگی کنم سختمه‌ جای پیشرفت هم نداره شوهرم بدون هیچ تعصب‌ و رگ گردن باد کردنی قبول کرد هرجا من می‌خوام زندگی کنیم . 

شعور شهری و روستایی نداره اونم تو این دوره زمونه که عصر پیشرفت و تکنولوژیه‌ .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بهرحال استثنا هم وجود دارهولی ازدواج شهری با روستایی جایز نیست

فتوای الکی صادر نکنید تو رو خدا . باکلاسا و بالا شهر نشیناش هم دیدیم چطور طرف رو بدبخت کردن . مهم شعور و شخصیت و با فرهنگ و اخلاق بودن طرف مقابله . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

برید مشاور حتما اگر میخوای زندگی مشترکت رو ادامه بدی

ای بابا تو این هیری ویری کجا برم خودم تو هوا زندگیم تو هوا نه جا مکان درستی با یه شوهر بی مسئولیت حتی وقت نکردم سیر دل برا این بچه ای که مرد گریه کنم