2777
2789
عنوان

عجب بعضیا چرا همچینن

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 67 پست

اگ دوستی معمولیه ولی باز ممکنه آسیب ببینی ..چون معلوم نیست آخرش چی میشه ..می‌تونه با یک بهونه کوچیک تموم کنه ! ازین نظر اره دوس شدن خوب نیس

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سواد دارین عزیزم؟! خدا گفته مشکل داره شما از خدا بهتر میدونی که میگی مشکل نداره؟!

عزیزم ازدواج سنتی الان نیست، من یه عدد دختر که تا ۲۸ سالگی اصلا دوست پسر نداشتم ، خواستگار سنتی هم نبود، بعدش با شوهرم دوست شدم و ازدواج کردم

امام علی میگه فرزند زمانه خویش باشید

خوب الان ۸۰ درصد ازدواج ها دوستی هست، چیکار کنن، مجرد بمونن، خود ارضایی کنن، خوب چرا میخوای دقیقا به روش قبیله ای ۱۴۰۰ سال پیش اعراب زندگی کنید، خوب اون موقع یه مرد چندین زن میگرفت، دختر رو به یکی میدادن دیگه

قرار نیست تو دوستی بره با طرف...

عزیزم شما هم درسته تو چهارچوب دوستی ،داری قصد و نیت اون آقا خوب هم باشه ،باعث میشه شما وابسته و دلبسته بشی ،موقعیت های خوبتو از دست بدی ،دلهره و اضطراب از آینده و نرسیدن داشته باشی ،یعدها هم یا ازدواج صورت نگیره یا پشیمون بشی از ازدواجت .

استادت عاقلانه داره میگه نه احساسی .

چه بدونم میگه دکترا دارم و فلان واقعا دودل شدم

خب عزیزم درست گفته استادت اومدیم وتا۱۰سال دیگه شغل مورد علاقه‌ی آقا جور نشد اونوقت تکلیف شما با اون وابستگی و دلبستگی که پیدا کردین چی میشه این وسط؟؟

استادت از اون خشکه مغزاس هاقدیم که نی دختر پسر آفتاب مهتاب ندیده باشن ندیده نشناخته ازدواج کنن کهوقت ...

دیگه کسی نشناخته و بدون رفتو آمد ازدواج نمیکنه .حتی سنتی هم باشه بازم اجازه رفتو آمد میدن

اصلش اینه که استاد گفت حالا شما با دوستی ازدواج کردی ،خیلیا هم جنینشونو کنار سطل آشغال رها کردن یا خ ...

عزیزم چند نفر خود کشی کرون یا جنینشون تو سطل آشغال بوده

من اطرافم همه با دوست پسرشون ازدواج کردن، نه طلاق داشتن ، نه جنین و ...

طرف باید سواد رابطه اش رو ، علم روانشناسی و مطالعه اش رو ببره بالا

آدمها اصلا پیچیده نیستن. یه سری از دخترها اصلا واقعیت رو نمی بینن، فقط تصورات خودشون رو میبینن، منطقی نیستن، شکست میخورن

باید بهشون میگفت روش درست دوستی ، کتاب خوب روانشناسی، کلا بد و خوب کردن یه چیز و سیاه و سفید دیدنش، بزرگترین اشتباه هست

هر چیز طیف خودش رو داره، هم خوبی و هم بدی

من همه ی دوستام، با دوست پسرشون ازدواج کردن ، اطراف من صد در صده، اون ۸۰ رو گفتم برای مناطق سنتی تر

ولی اطراف من هیچکدوم با دوستشون ازدواج نکردن وتنها چیزی که عایدشون شد افسردگیه متاسفانه،خداروشکر که اطراف شما حداقل نامردی نکردن وگرفتن

عزیزم چند نفر خود کشی کرون یا جنینشون تو سطل آشغال بودهمن اطرافم همه با دوست پسرشون ازدواج کردن، نه ...

میبینیم که نه همه صد در صد سوادشو دارن و نه صد در صد با سوادا گول نخوردن .

عزیزم اطراف شما نمایانگر جامعه ما نیست .جامعه و آمار اون نشون میده بیشتر این روابط خطرناک بوده برای دخترا .

ولی اطراف من هیچکدوم با دوستشون ازدواج نکردن وتنها چیزی که عایدشون شد افسردگیه متاسفانه،خداروشکر که ...

من‌تهرانم

حتی تو دوستی ، شوهرم من رو به مراسم و مهمونی خانوادگیشون می‌برد.