2777
2789
عنوان

نداشتن شیر کافی

42 بازدید | 5 پست

سلام به همه همراهان عزیز ،
پسرم الان 20 روزش هست که قرار بود طبیعی دنیا بیاد ولی بعد از آمپول فشار و کلی درد در نهایت سزارین شدم ، تهران زندگی میکنیم و همه خانواده هم شهرستان هستن ، خودمون 2 تایی مجبور بودیم این چند وقت هم کارای پسرمون هم خونه رو انجام بدیم منم از بس استرس داشتم و چرک خشک کن میخوردم  ، شیرم نمیومد و ار روز اول آپتامیل خارجی بهش دادیم که خواهرم از اونور آورده بود ، الان چند روزی هست شیرم یه کوچولو بیشتر میاد ولی نه خیلی ، شیر خشک رو کم کردیم از دیروز ولی تا مک میزنه خوابش میبره و بلند نمیشه تا میزارم زمین بلند میشه دوباره دوتا مک و میخوابه از طرفی وزن تولدش 3900 بود ولی دیروز رفتیم دکتر گفتن 3800 هست که انگار برنگشته وزن اولیه ، خوابش هم درست نمیخوابه و ناله میکنه توی خواب ، موندیم چیکار کنیم ، میخوام سعی کنم شیر خودم رو بخوره ولی کافی نیست ، مکمل برست فیدینگ و داروهای عطاری و همه چی هم میخورم ، راستی تو این 20 روز شاید روزانه 1 ساعت خوابیدم  ،خواب کافی نداشتم ، توروخدا راهنماییم کنید ، بچه اولم هست 

همون خواب خیلیی مهمه برا شیر‌ . حتما خوابت رو درست کن و بذار بچه مک بزنه بیشتر میاد.رازیانه دم کن روزی چند لیوان بخور. مایعات زیاد بخور سوپ ماهیچه اینا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

همون شیر خشک رو بهش بده 

خودت و بچرو اذیت نکن به خاطر چار تا قطره شیر مادر .

منم یادمه وقتی دخترم ب دنیا اومد مثل تو بودم همش دوس داشتم شیر خودمو بدم بهش . خودمم شیرم همش کم بود و خیلی گریه میکردم و دیگه تصمیممو گرفتم و کلا شیر خشکیش کردم

شیر هم بیومیل میدادم

الانم ک دخترم ۳ سالشه و از شیشه گرفتم میبینم چقدر اشتباه میکردم و واقعا تفاوتی نداره شیر خشک و شیر مادر مهم اینه وزن و قد بچه خوب باشه و سالم باشه

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خواب خیلیی مهمه برا شیر‌ . حتما خوابت رو درست کن و بذار بچه مک بزنه بیشتر میاد.رازیانه دم کن رو ...

ممنون ، خواب رو دارم سعی میکنم درست کنم ولی الان همش دلم میسوزه و هی دوست دارم بهش شیرخشک رو بدم ، نمیدونم کارم درسته یا نه ، تو این 2 3 روز اخیر هم خواب بچه هم خیلی کم شده ، فک کنم دلیلش هم همین ندادن شیر کافی هست ،
یه مشکل دیگه هم که داره خیلی زور میزنه برای دفع رنگش یهو سیاه میشه ، البته گریه نمیکنه فقط زور میزنه ، الان بیشتر موذلی که داریم شیر خودم هست ، نمیدونم تا کی باید سعی کنم 

همون شیر خشک رو بهش بده خودت و بچرو اذیت نکن به خاطر چار تا قطره شیر مادر .منم یادمه وقتی دخترم ب دن ...

دیگه واقعا دارم زورای آخرمو میزنم ، اگر بیشتر شد که بهتر اگر نه که مجبورم همین کار کنم ، نمیتونم گرسنگی و کلافگیش رو تحمل کنم ، نه بهداشت نه بیمارستان هیشکی هم راهنمایی نکرد درست ، یه دفترچه دادن برو به سلامت فقط همه جا داد میزنن تغذیه با شیر مادر و فلان 

دیگه واقعا دارم زورای آخرمو میزنم ، اگر بیشتر شد که بهتر اگر نه که مجبورم همین کار کنم ، نمیتونم گرس ...

ولشون کن 

زورم نمیخاد بزنی 

شیشه رو پر شیر کن تا بچه بخوره سیر شه بگیره تخت بخوابه 

اگرم باشیر خشک یبوست میشه مارک شیرش رو عوض کن 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3