2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار

149 بازدید | 20 پست

من نمیدونم نرگس آبیار چه‌گیری داده که رمان بسازه

این رمانم من بچگیم خونده بودم 

شوهر میکنه باباشم یه خونه براش میخره با یکم جهیزیه

پسره هم مادرشو میاره که اسمش زیور بند انداز بوده

یه پسر میاره که یادم نیس چرا مرد یه بچشم میره با پر مرغ سقط میکنه

بعدم رحمش به هم میریزه و دیگه تا اخر عمر بچش نمیشه

دیگه رحیمم با یه معصومه نام بهش خیانت میکنه و مادر شوهره هم خیلی اذیت میکنه

اینم طلاق میگیره و دوباره شوهر میکنه

داستان خاصیم نداره که بشه فیلم و سریال!

یجوریه که یعنی هر کی ثروتمنده ادم حسابیه هر کی فقیره گدا گشنه و بی اصل و نصب و ببخشید هرزه!

یه رمان دیگم نوشتن بنام شب سراب که از زبون رحیم بوده

اسمشم اینه شب شراب نیرزد به بامداد خمار 

رحیمه هم جوری نوشته که یعنی شبه هم سراب بوده و همچین شرابیم نبوده

بعد گفته من عرق نخوردمو برای اینکه محبوب را اذیت کنم الکل میزدم لبمو با معصومه هم نبودمو توهم محبوب بوده

اون از بامداد خمار هم چرت تره 

و از همه چرت تر کار نرگس ابیاره 

یکی نیس بگه ۲۱۰ میلیارد خرج سو و شون کردی و هیچکه خوشش نیومد بس نبود اخه.... باز اون یه رمان فاخر بود 

خدایی این چی بود دیگه

اسپویل نکن تو روحت من دوسدارم جذاب باشه برام

خیلی جذابه ...رمانش بود دیگه هر کیم دوس داشته خونده اونم ما بچه های دهه شصت دوس داشتیم بچه الان کی دغدغه ش ایناس

کی به حرف باباشه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان خیلی قشنگیه سما دوس نداری قرار نیست بقیه ام بدشون بیاد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من سریال سووشون رو خیلیی دوست داشتماگه اینم مثل اون ساخته باشه میبینم

دقیقا سووشون خیلی قشنگ بود شوهرم خوشش نیومد تنها دیدم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا 

بامداد خمار یه رمان نوجوان پسنده

نرگس آبیاره دیگه. پر از پارتی و آشنا و .... هر چیزی دوست داشته باشه با کلی سرمایه میسازه😏

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

من سریال سووشون رو خیلیی دوست داشتماگه اینم مثل اون ساخته باشه میبینم

منکه خوشم نیومد کلا 

اینم موضوع خاصی نداره

حالا اینکه باید زن و مرد یه طبقه بشن درست اما دیگه اینهمه کوبیدن طبقه فرودستم درست نیس به نظرم

دقیقا بامداد خمار یه رمان نوجوان پسندهنرگس آبیاره دیگه. پر از پارتی و آشنا و .... هر چیزی دوست داشته ...

دقیقا 

شما تصور کن اون قسمت که محبوب میره خونه قابله چجور ساخته

پر میاره میگه این چیه میخنده میگه لولو نیس پر مرغه و بدبختو سلاخی میکنن

اخه اینا چی بود ما دوس داشتیم🤣

بس فضا محدود بود شاید....