2777
2789
دقیقاتوی هر جمع دوستان، فامیل، آشنا همه کوچیکتر از منن با همسرشون هستن، واقعا هر چیزی برام هفت خان ر ...

وای حس خیلی بدیه انگار به چشم کسی نمیای💔

امیدوارم به زودی به آرزوت برسی 

مجردی بعد یه سنی عذابه واقعا تنها جایی خوبه که خانوادت خوب باشه اونم تا جایی بعد یه سنی مجردی جواب نمیده واقعا آدم یه همدم میخواد 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

دنیا رو داشته باشی ولی مجرد باشی، دلت حمایت همسرتو بخواد، دلت نوازش و بغلشو بخواد ولی نداشته باشی و ...

هرکی مشکلی داره و بخاطر اون اعصابش خرابه خودم دیسک کمر دارم عملیم خیلی غصه میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حس خیلی بدیه انگار به چشم کسی نمیای💔امیدوارم به زودی به آرزوت برسی مجردی بعد یه سنی عذابه واقعا ...

دقیقا حرف دلمو گفتین، بهترینم باشن نمیشه باهاشون زندگی کرد، اما خب خدا برام اینطور خواسته، توی همه چی باید تافته جدا بافته باشم، بخدا توی همه چی باید زندگیم با آدم عادی فرق داشته باشه

فدات بشم من اره تقریبا ازیناییم که میگن تو پر قو بزرگ شده(تا۱۲-۱۳ سالگی البته)🤣🤣🤣ولی متاسفانه تک ...

خدا هم شمارو حفظ کنه هم پدرمادرتو❤️❤️

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

هرکی مشکلی داره و بخاطر اون اعصابش خرابه خودم دیسک کمر دارم عملیم خیلی غصه میخورم

منم از ۲ سالگی نقص عضو دارم، یکی از دلایل ازدواج نکردنم همینه

زندگی من فقط رنج و عذاب بوده و هست

منم از ۲ سالگی نقص عضو دارم، یکی از دلایل ازدواج نکردنم همینهزندگی من فقط رنج و عذاب بوده و هست

برات آیت الکرسی میخونم انشالله یه بخت خوب یه شوهر خوش اخلاق نصیبت بشه

چرا اینو میگی نصف بیشتر دنیا خودشون انتخاب میکنن بچه نداشته باشن منم خیلی دوست دارم بدون بچه زندگی ک ...

شما خودت انتخاب میکنی نداشته باشی....ولی من دلم پر میزنه 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔