2777
2789
دنیا رو داشته باشی ولی مجرد باشی، دلت حمایت همسرتو بخواد، دلت نوازش و بغلشو بخواد ولی نداشته باشی و ...

واقعا همش تو این فکرم که ماها رو خدا برا چی آفریده وقتی می‌خواستیم تماشاچیه زندگی دیگران باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه زن چجوری چله بگیره وقتی پریودمیشه

برا اون ده روزمیتونه از غذاهایی استفاده کنه که پریودو عقب میندازه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من حتی خوابشم میبینمتوخواب‌ آرامش ندارم بعد ک پامیشم انقددد گریه‌میکنم

مشکلت چیه...چندساله منتظری....من تازگیا میترسم فکر میکنم قراره تاآخر عمر تنها بمونیم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

این حستو عمیقأ درک کردم انگار همه دارن پیشرفت میکنن و عقب موندی ازشون 🥲

دقیقا

توی هر جمع دوستان، فامیل، آشنا همه کوچیکتر از منن با همسرشون هستن، واقعا هر چیزی برام هفت خان رستمه، اما خدا نمیخواد که نمیخواد

عزیزم دعا کردم برات خدا بهت نی نی بده تا آخر امسال 

دوقلو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خوش بحالت،چقدم حالا عزیزکرده ای😍من همیشه آرزو داشتم که خدایا کاش منو به یه زن و شوهری میدادی که از ...

فدات بشم من 

اره تقریبا ازیناییم که میگن تو پر قو بزرگ شده(تا۱۲-۱۳ سالگی البته)🤣🤣🤣

ولی متاسفانه تک فرزندی خیلی سخته عزیزم پدرمادرمم سنشون دیگه بالاست باورت میشه میترسم خوابگاه برم شهر دیگه یا ازدواج کنم حتی در آینده 

میترسم چیزیشون بشه و من نباشم کنارشون 

بعضی وقتا از خواب میپرم میرم چک میکنم ببینم حالشون خوبه یا نه خیلی سخته خیلی عاشقشونم...

واقعا همش تو این فکرم که ماها رو خدا برا چی آفریده وقتی می‌خواستیم تماشاچیه زندگی دیگران باشیم.

بالاخره ۹۰ درصد باید ازدواج کنن، من جز اون ۱۰ درصدی باشم که مجرده، ۹۰ درصد باید خوشبخت باشن، من اون ۱۰ درصدی باشم که خوشبخت نیست

سر همه چی همینه، سر همممه چی

تنبلی ای وی اف کردم نشد دیگ ازنظرروحی توانشونداشتم قراره برم ای یو ای

چند سالته...من قراره ای وی اف کنم خیلی میترسم که فولیکول نداشته باشم....یا منفی بسه....انقد فکر خیال کردم میترسم یا ایست قلبی کنم....یا دیونه بشم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔