2777
2789

از صب من آبجیم داداشام بابام مردیم از گشنگی مامانم حوصله نداشت غذا درست کنه

منو بابامم از سرکار اومده بودیم هیجیییی نخوردیم دوقاشق برنج از غذای دیروز موند گرم کردم خوردم 

بعد الان دایی م ک  خونه شون سه کوچه بالاتره و هفته ای یبار میاد خونمون و هیچوقت خونشون غذا  نخوردیم

مامانم پاشده براشون کباب درست کنه

اونم ن ی غذای ساده ک دودیقه  طول بکشه قشنگگگ چزخ کردن و فلان چهارساعت زحمت میخواد

بحثم اینه همیشه واسه بچه هاش و خانواده ش ک د آخر براش میمونن هیج قدمی نمیزاره و همیشه تنفرمون از خودش رو بیشتر میکنه ولی برای دایی م ک فقط میاد اینجا ی سر بزنه و یبار تو عمرش دعوتش نکرده اینجوریییی تو پذیرایی سنگ تموم میزاره

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرته نوکر تو و بابات نیس حالا ی ظهر حوصله نداشته غذا بپزه دنیا به اخر نرسیده اگه درک داشتین میگفتین فدای سرش غذا سفارش میدادین مادرتم بخوره الانم حق نداری طلبکار باشی مهمون اومده مجبوره ی چیزی بزاره

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

وا چرا اینجورین من واسه خودمون که هر موقع حوصله ندارم سریع از بیرون با اسنپ میگیرم هر چی هوس کنیم وق ...

ما ب  عمرمون یبار ب اسنپ زنگ نزدیم همیشه هم کد تخفیف هامو میدم ب دوستام

مامانم کلا با غذای آماده غریبه ست میگه خودمون درست کنیم بهتره معلوم نیست اونا چجوری درست میکنن با چ وسیله هایی

فقط گاهی بابام آماده میره حضوری اگ چیزی بخره ولی خزید اینترنی اصلا

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

راس میگی

وقتی سر کار میری دیگه واسه دوست تا غذا نمیخواد از کسی منت بکشی واسه همه بگیر هر کی نخورد بذار یخچال فردا بخور مادرت هم چیزی گفت قشنگ حق به جانب بگو چکار کنیم مامان جون وقتی غذای خوب درست نمیکنی باید آشغالهای بیرون رو بخوریم 4 بار بکن دیگه مادرت درست میشه