2777
2789

دکتری باشه هم وقت بذاره برای مریض راحت بشه ازش وقت گرفت 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر کشاف مرد هست

دیگه نمی بینه اصلا چند ساله 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

دکتر خوب زیاده ولی زیاد وقت نمیگذارن. دکتر نیرومنش. دکتر روشنک احمدپور و دکتر مرضیه بیدگلی بیمارستان پارسیان این دنگ و فنگش زیاده فکر کنم سخت بتونی وقت بگیری ولی خیلی خوبه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
دکتر خوب زیاده ولی زیاد وقت نمیگذارن. دکتر نیرومنش. دکتر روشنک احمدپور و دکتر مرضیه بیدگلی بیمارستان ...

همون اگه واقعا وقت بذارن خوبه ولی وقت نمیذارن چون سرشون خیلی شلوغه 

دکتر مینا مهاجری بهترینه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲