avaaaaaaaaaan مدیر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 720 عنوان معجزه مریض در کما | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 22 پست بچه ها از چه نذری حاجت گرفتید معجزه کنه😭😭😭😭جوونه تو کماس هوشیاریش ۴ ۸بود ولی اومد پایین ولی چشاشو باز کرده😭تورو جان عزیزتون براش حمد بخونید خدا شفاش بده دیگه دارم دق میکنم 1404/07/30 | 20:08 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaaaaaaaaaan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 720 فداتبشم منم صدتا صلوات نذر میکنم واسه مریضتون هدیه به بی بی شریفه انشاءالله خدا شفا شون بده و بهتون ... وای عزیزم نمیدونم چطور ازت تشکر کنم واقعا خیلی ممنونم قربونت برم😭❤️
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17439 مثلا نیت کنم بگم بی بی شریفه مریضمو شفا بده ؟قرآنی دعایی چیزی ندارع خوش بحالش داره راحت میشه منم بدم نمیاد یه همچین اتفاقی برام بیوفته یا بمیرم یا به هوش بیام ببینم شوهرم طلاقم داده همه چی تموم شده تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
h4431 عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2023 مثلا نیت کنم بگم بی بی شریفه مریضمو شفا بده ؟قرآنی دعایی چیزی ندارع چه نسبتی با شما داره؟؟؟
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5606 وای عزیزم نمیدونم چطور ازت تشکر کنم واقعا خیلی ممنونم قربونت برم😭❤️ انشاالله خدا بهش سلامتی بدهبرادر منم ۵۰روزه که تو کماست. براش دعا کنید خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17439 فداتبشم منم صدتا صلوات نذر میکنم واسه مریضتون هدیه به بی بی شریفه انشاءالله خدا شفا شون بده و بهتون ... بی بی شریفه کیه عزیزم؟! تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
smehra عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 287 هر چی ب دلته ایشون طبیبب اهل بیته و خیلی ها حاجت مریض گرفتن انشاءالله شفا میدن یکی دیگه هم شهید زبرج ... سلام عزیزم،خوبی؟ببخشید میگین خوب حاجت میده این شهید زبرجدی منظورتون بود؟خیلی احتیاج دارم عزیزم میشه راهنمایی کنین خداخیرتون بده اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3566 نذرش چطوره عزیزم بلد نیستم😭 گوسفند نذر کنید برا حضرت عباس ع روز تاسوعا همشو بدید هیت حمد خوندم ان شاءالله خوب میشع عزیزمم خیلی متوسل حضرت بشو..و ذکر صلوات زیاد نذر کن برا ائمه و حضرت ام البنین حتما حاجت بطلب حتما جواب میگیری نگران نباش خدا حواسش هست به همچی عزیزم 😍😘
janath2 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 496 ای عزیزم خیلی ممنونم ازت😭 انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده قربونت مهربون