2777
2789
عنوان

معجزه مریض در کما

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 22 پست
فداتبشم منم صدتا صلوات نذر میکنم واسه مریضتون هدیه به بی بی شریفه انشاءالله خدا شفا شون بده و بهتون ...

وای عزیزم نمی‌دونم چطور ازت تشکر کنم واقعا خیلی ممنونم قربونت برم😭❤️

مثلا نیت کنم بگم بی بی شریفه مریضمو شفا بده ؟قرآنی دعایی چیزی ندارع

خوش بحالش داره راحت میشه منم بدم نمیاد یه همچین اتفاقی برام بیوفته یا بمیرم یا به هوش بیام ببینم شوهرم طلاقم داده همه چی تموم شده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم نمی‌دونم چطور ازت تشکر کنم واقعا خیلی ممنونم قربونت برم😭❤️

انشاالله خدا بهش سلامتی بده

برادر منم ۵۰روزه که تو کماست. 

براش دعا کنید

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

فداتبشم منم صدتا صلوات نذر میکنم واسه مریضتون هدیه به بی بی شریفه انشاءالله خدا شفا شون بده و بهتون ...

بی بی شریفه کیه عزیزم؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هر چی ب دلته ایشون طبیبب اهل بیته و خیلی ها حاجت مریض گرفتن انشاءالله شفا میدن یکی دیگه هم شهید زبرج ...

سلام عزیزم،خوبی؟ببخشید میگین خوب حاجت میده این شهید زبرجدی منظورتون بود؟خیلی احتیاج دارم عزیزم میشه راهنمایی کنین خداخیرتون بده

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
نذرش چطوره عزیزم بلد نیستم😭

گوسفند نذر کنید برا حضرت عباس ع روز تاسوعا همشو بدید هیت 

حمد خوندم ان شاءالله خوب میشع عزیزمم خیلی متوسل حضرت بشو..و ذکر صلوات زیاد نذر کن برا ائمه و حضرت ام البنین حتما حاجت بطلب حتما جواب میگیری نگران نباش خدا حواسش هست به همچی عزیزم 😍😘