2777
2789
عنوان

معجزه مریض در کما

327 بازدید | 22 پست

بچه ها از چه نذری حاجت گرفتید معجزه کنه😭😭😭😭جوونه تو کماس هوشیاریش ۴ 

۸بود ولی اومد پایین ولی چشاشو باز کرده😭تورو جان عزیزتون براش حمد بخونید خدا شفاش بده دیگه دارم دق میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذرش چطوره عزیزم بلد نیستم😭

هر چی ب دلته ایشون طبیبب اهل بیته و خیلی ها حاجت مریض گرفتن انشاءالله شفا میدن 

یکی دیگه هم شهید زبرجدی حتی یک صلوات هم جواب میدن به هرکی میگم واقعا برگاشون میریزه و میبینن جواب میدن

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

واسه سلامتیش ی جز قران برا شهید ابراهیم هادی سعید سامانلو بخون

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

هر چی ب دلته ایشون طبیبب اهل بیته و خیلی ها حاجت مریض گرفتن انشاءالله شفا میدن یکی دیگه هم شهید زبرج ...

مثلا نیت کنم بگم بی بی شریفه مریضمو شفا بده ؟

قرآنی دعایی چیزی ندارع 

مثلا نیت کنم بگم بی بی شریفه مریضمو شفا بده ؟قرآنی دعایی چیزی ندارع

بیا عزیزم براتون پیدا کردم 

طریقه توسل به بی بی شریفه به این ترتیب است که یک مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره توحیه، یک زیارتنامه بی بی شریفه و 14 صلوات فرستاده شود. شاید جالب باشد که بدانید بی بی شریفه بین شیعیان به طبیب اهل بیت شهرت دارد.

بسم الله الرحمن الرحيم

اللهم صلِِ على محمد وآل محمد الطيبين الطاهرين

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

الله اكبر كبيرا والحمد لله كثيرا وسبحان الله بكرة و اصيلا الحمد لله الذي هدانا لهذا وماكنا لنهتدي لولا أن هدانا الله لقد جاءت رسل ربنا بالحق السلام على جدكِ محمد المصطفى السلام على جدك علي المرتضى السلام على جدتكِ فاطمة الزهراء سيدة نساء العالمين السلام على جدتكِ خديجة الكبرى السلام على ابيكِ الحسن المسموم السلام على عمكِ الحسين الشهيد المظلوم السلام على عمكِ العباس بن امير المؤمنين الذي احيا بجهاده الدين وله درجة عند الله يتمناها جميع الشهداء والصديقين السلام عليكِ ايتها العلوية الهاشمية السلام عليكِ ياصاحبة الحمية

السلام عليكِ يا صاحبة الفضيلة العلنية السلام عليكِ ياشريفة بنت الحسن ( عليهما السلام ) السلام عليكِ ياطبيبة المعلولين السلام عليكِ ياقاضية حاجات الطالبين السلام عليكِ يامن ارجعت المرضى مسرورين السلام عليكِ يا من فضائلكِ اعجبت السامعين والناظرين السلام عليكِ ياصاحبة المنزلة الراقية والمكانة العالية جئتكِ قاصدا حرمكِ الشريف متويلا الى الله تعالى بك لقضاء حاجتي و ان لايحرمني اجركِ وثوابكِ والسلام عليكِ ياسيدتي وعلى ابائكِ وابنائكِ واخوانكِ واخواتكِ اينما كانو في مشارق الأرض ومغاربها ورحمة الله وبركاته

خیلی ممنونم ازت انشالله خدا هرچی میخاید بعدت بده 😭❤️

فداتبشم 

منم صدتا صلوات نذر میکنم واسه مریضتون هدیه به بی بی شریفه انشاءالله خدا شفا شون بده و بهتون ارامش و سلامتی بده🥺