2777
2789
من صد سال تنهایی رو سه بار خوندم البته یکبارش کتاب صوتی بود گوش دادم. خیلی طولانیه خیلی هم اسم های د ...

حس میکردم کتاب جالبی تری باشه تا اینی که گفتی 

بعضی کتابا فقط اسم در کردن اما محتوای درستی ندارن 

کتاب آخرین انسان هم میگن خیلی کتاب جالب و قشنگیه 

و خییلی طولانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی اهل این سبک کتاباممثلا کتاب انسان در جستجوی معنا اوایل که میخوندم حس میکردم ذهنم برای ای ...

نه عزیزم این کتاب با انسان در جستجوی معنا زمین تا آسمون فرق داره.

چون فصل به فصل ماجرا عوض میشه. مثلا کسی که درکش نکنه فکر میکنه یه رمان جادویی و تخیلیه.

در حتی که این کتاب نقد به سیاست های روسیه نوشته شده.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

قلم نادر ابراهیمی خیلی میپسندم و کتاباش روحم لمس میکنه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
حس میکردم کتاب جالبی تری باشه تا اینی که گفتی بعضی کتابا فقط اسم در کردن اما محتوای درستی ندارن کتاب ...

دقیقا اسم در کرده . من خودم که به کسی پیشنهادش نمیدم بخونه 

من بعد از سالها کتاب خوندن الان به مرحله ای رسیدم که دور رمان رو کلا خط زدم فقط کتاب تخصصی میخونم حداقل سوادم یکم زیاد بشه مغزم تقویت بشه این رمانایی که معروفن آدمو به پوچی میرسونن مغز رو هلاک میکنن 

Stay hungry stay foolish