2777
2789
من اکثر کتابهاشون رو خوندم و دوسشون داشتم نوع نوشتار، موضوع و دیدگاهاشونو دوست دارم

نظرت محترمه ولی من نظرم این نیست.

دیدگاه مارکز تو صد سال تنهایی زمین تا اسمون با کتاب عشق در سالهای وبا فرق داره . نویسنده جفتش یک نفره ولی ادم فکر میکنه دو نفر جدا نوشته

Stay hungry stay foolish

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاباشون بیشتر چه موضوعیه؟

تقریبا ادبیات روسیه شبیه به هم هستن. دقت کرده باشین همیشه خشونت و قتل و یک سری احساس درونی رو بروز میدن.

ولی همین کتابی که گفتم خدمت تون، شاهکاره.

خیلی ها عاجز از خوندنش هستن چون خیلی پیچیده تر از داستایفسکی و تولستوی مینویسه.

اگه خواستین بخونید، با دید باز بخونید و بعدش هم نقد این کتاب رو ببینید. کمک میکنه درکش کنید.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

نوجونی با اثار مودب پور فکرم باز شد

خیلی دوسش دارم و مدیونشم

عاشق اثار زویا پیرزادم

و خالد حسینی

و الناز پاکپور و

پگاه رستمی فرد

تنگسیر
زمین سوخته
سمفونی مردگان

دایی جان ناپلئون

هری پاتر

مجموعه کتاب ابنبات
خانه لهستانی ها

رازم را نگه دار

سالهای ابری

کتابخانه نیمه شب

مردی به نام اوه

دالان بهشت

همسایه ها

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

@حوری_بهشت‍ من اصلا پدر ندارم خونه پدری ندارم تاپیکه قفل شد نتونستم ج بدم

خیلی بده 🥲😢

ولی من دوست دارم هر چی زودتر برم از اینجا 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

نظرت محترمه ولی من نظرم این نیست.دیدگاه مارکز تو صد سال تنهایی زمین تا اسمون با کتاب عشق در سالهای و ...

قبول دارم حرف شما رو.

من فکر میکردم ژوزه ساراماگو بهترین نویسنده ای هست که دیدم.

ولی بعضی از آثارش رو حتی به زور خوندم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

نظرت محترمه ولی من نظرم این نیست.دیدگاه مارکز تو صد سال تنهایی زمین تا اسمون با کتاب عشق در سالهای و ...

صد سال تنهایی رو خیلی تعریفشو شنیدم و دوست دارم بخونمش ،

آره خب قطعا اون شرایطی که داشتن تو نوشتارشون تاثیر میذاشته 

و همین باعث فرق میشده

کتاب کهکشان نیستی هم محشره

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

صد سال تنهایی رو خیلی تعریفشو شنیدم و دوست دارم بخونمش ،آره خب قطعا اون شرایطی که داشتن تو نوشتارشون ...

من صد سال تنهایی رو سه بار خوندم البته یکبارش کتاب صوتی بود گوش دادم. خیلی طولانیه خیلی هم اسم های درهم برهم داره مثلا یه اسم 18 بار تکرار میشه ولی ادم های گوناگون هستن باید یه کاغذ قلم برداری بنویسی اسمارو قاتی نکنی. من از صد سال تنهایی چیز خاصی یاد نگرفتم ولی برای سرگرمی خوبه بخاطر مطرح کردن مسائل سیاسی و جنسی و جادویی ... معروف شده

چیزی که یادمه بعد از این همه سال سرهنگ آئورلیانو تاثیرگذارترین شخصیت این داستانه که یه ادم چپ و نظامیه که باعث شورش میشه و کلا این قسمتش سیاسیه حالا یه دختری پرواز میکنه میره اسمون یا مثلا یه کولی اولین بار یخ و زره بین رو میاره روستای ماکوندو کلا تخیلی هست اینجاهاش 

Stay hungry stay foolish

تقریبا ادبیات روسیه شبیه به هم هستن. دقت کرده باشین همیشه خشونت و قتل و یک سری احساس درونی رو بروز م ...

اتفاقا خیلی اهل این سبک کتابام

مثلا کتاب انسان در جستجوی معنا اوایل که میخوندم حس میکردم ذهنم برای این همه خشونت آماده نیست چون دائم خودمو جای نویسنده میزاشتم و با تمام وجود درد و رنجهایی که میکشه رو حس میکردم 😂

ولی الان اینجوری نیستم دیگه 

حتما سعی میکنم بخونمشون