2777
2789
عنوان

برای هر کس دعا کنم قبول میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
موضوع پستم کپی میکنی! خودت اومدی اونجا دعا بگیری برای لندکروز! بعد اومدی خودت همون پستو زدی ببینی د ...

برام دعا نکن #‍ 

فکر میکردم دعات قبول میشه اما با این پست ثابت شد که نظر مردم مهمتر از رابطه ات با خداست #‍ 

اما من حقیقت رو گفتم که دعام قبول میشه و به نظر شما هم در این مورد اهمیتی نمی‌دم. # 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

موضوع پستم کپی میکنی! خودت اومدی اونجا دعا بگیری برای لندکروز! بعد اومدی خودت همون پستو زدی ببینی د ...

تا حالا نشنیدی دعای دو برادر مسلمان در حق هم زودتر قبول میشه؟!

من گفتم دهان قبول میشه ، نگفتم که نیازی به دعای دیگران ندارم

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برام دعا کنی؟کنکوریم با تمام وجود خستم

ان شاء الله رشته مورد علاقه تون قبول شین

توروخدا من دعاکن ذهنم باز بشه خدا بهم هوش حافظه بده بهتر از درمان نتیجه بکیرم

ان شاء الله. 

لطفا برای سلامتی پسرم دعا کنید از ته دلتون

ان شاء الله. الله سلامت کامل نصیب فرمایند

تو رو به خدا دعا کن داداش کوچیکم خیلی درسخون و باهوش و زرنگ و زیرک و اجتماعی شه و انشالله کلی دوست خ ...

ان شاء الله عزیزم.

تو رو خدا و لطفا دعا کن به نیت اینکه خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اج ...

عزییییزم. باشه ان شاء الله نگران نباش حتماً برات دعا میکنم ، اما میترسم فرشته ها از خنده غش نکنند..!!!!!

ان شاء الله به کوری چشم حسود تمام کسانی که در اینجا درخواست دعا کردند به حاجتشون میرین.!

🚶🏻‍♀️

شما هم حاجتتونو رو بگین. مسلماً ان شاء الله شگفت زده میشی.

ان شاء الله رشته مورد علاقه تون قبول شین

مرسی بهترینها نصیبت

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

اسمم ساراست

تروخدا میشه برای من دعا کنی کسی که میخوام برگرده و عروسی کنیم یا اینکه اگرم برنمیگرده حداقل یکبار دیگه ببینمش یکبار دیگه حرفامو بتونم بهش بزنم لطفا عقده شده توی دلم😭خدا خیرت بده 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اسمم ساراستتروخدا میشه برای من دعا کنی کسی که میخوام برگرده و عروسی کنیم یا اینکه اگرم برنمیگرده حدا ...

ان شاء الله حتماً این دعا و براتون میکنم