life_goes_on مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 636 عنوان فقد با رانندگی من مشکل داره 😂☹️ 47 بازدید | 4 پست مامانم بغل دست میشینه شرط میبندم ترسش از ترس زایمان بیشتره😂☹️ اصلا نمیزاره یکم بیشتر گاز بدم وگرنه وسط خیابون با لگد میندازتم پایین☹️😐😐 با این کارای مامانم من هیچی یاد نمیگیرم چه کار کنم And if death was coming for you ,l'd give my life for you دیروز | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 646 اخی چه تاپیک گوگولی ایییی... اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 886 حالا چ اصراری داری مامانت کنارت بشینه و یادبگیری😂🤦♀️ و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند
_fatemh_ عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 2950 حالا شما یاد میگیری میترسه من از۹۸گواهی دارم باسرعت برم همش دعوامیکنیم😂😂
life_goes_on مدیر استارتر عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 636 حالا چ اصراری داری مامانت کنارت بشینه و یادبگیری😂🤦♀️ من هر وقت بخوام یاد بگیرم مامانمم هست And if death was coming for you ,l'd give my life for you