2777
2789

من به یه اقایی دارم اشنا میشم برای ازدواج و تقریبا بقیه موارد اخلاقیش خوبه 

فقط به لباس پوشیدنم گیر میده ، مثلا آستین مانتوم کوتاهه اخم میکنه میگه میخوایی وضو بگیری ؟ قد مانتوت چرا کوتاهه

یا شالم میفته اخماش میره توو هم ، حتی از فالویینگ های پسر من اسکرین شات گرفته میگه این کیه

بنظرتون چیکار کنم‌ با همچین موردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بددله 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اگه خیلی اذیت میشی که ازدواج نکن باهاش ولی اگر در همین حد گیر دادنش و میتونی کنار بیای خب یکم مراعات کن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خب رعایت کن دیگه😑

دیگ من مدل لباس پوشیدنم همینه ، والا خیلی هم معمولیه دیگ الان یه سر بازار بری مانتوها همه کوتاه چاره ای نیس

روز اول مگه چشاش همراهش نبود منو ببینه

اون هیچ نشبتی باهات نداره داره بهت بکن نکن میکنه فکر کن بشه شوهرت اون موقع میخواد خونت رو بکنه تو شیشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اون هیچ نشبتی باهات نداره داره بهت بکن نکن میکنه فکر کن بشه شوهرت اون موقع میخواد خونت رو بکنه تو شی ...

منم از همین میترسم‌ک بعدها بدتر بشه ک دیگ زنش شدم

چون الان خیلی ترس از دست دادن منو داره باز داره کنترل میکنه خودشو