2777
2789
عنوان

با خواستگاری که به لباس پوشیدنم گیر میده چه کنم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 38 پست
چند سالته که امید داره بتونه درستت کنه؟🤣

۲۶😂😂😂😂من خودمم دیگ نمیتونم خودمو تغییر بدم چ برسه اون

تازه الان دخترای ۱۴ ساله رو نمیتونی تغییر بدی قشنگ شلنگو میگیرن روت ما ک دیگی سنی ازمون گذشته😂

نه من پوشش الانمو دوس دارم اصلا دلم نمیخواد عوضش کنممخصوصا برای پسری که خودش ۱۰ از ۱۰ نیس😂

پس تکلیف فکنم معلومه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من حتی اگه میتونه هم نباید تغییر بدهفقط زمانی باید تغییر بده که خودش به این نتیجه رسیده باشه که ...

شما بیشتر حرف تون از رو لجبازی هست الان تا از رو منطق 

منم گفتم اگه نمیتونه کنار بیاد رد کنه ولی خب اکثر ماها یه حدی رو برای یه سری چیزا در نظر داریم نه دقیقا یه مدل خاص 

حیف حوصله ندارم برات مثال بزنم ولی بدون واسه آقایون هم هست 

مثلا فرض کن خانم به اقا بگه ترجیح میده تو محل کار اقا خیلی با خانم ها بگو بخند نداشته باشه حالا اقا بیاد گارد بگیره که نههه من همیشه اجتماعی ام و نمیشه؟ در صورتی که اگه واقعا به فکر زندگیش باشه فقط همسرش براش مهمه 

این خانم هم اگه زندگیش براش مهم باشه خب همسرش براش مهمه نه اینکه تو خیابون بقیه چجوری میبیننش

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

شما بیشتر حرف تون از رو لجبازی هست الان تا از رو منطق منم گفتم اگه نمیتونه کنار بیاد رد کنه ولی خب ا ...

اخه من گفتم‌ منم بدم میاد سیگار میکشی گفت منو همینجوری باید بخوایی 

شما بیشتر حرف تون از رو لجبازی هست الان تا از رو منطق منم گفتم اگه نمیتونه کنار بیاد رد کنه ولی خب ا ...

نمیدونم چطور نتیجه گیری کردی که از روی لجبازیه یعنی چون مخالف نظرتم اسمش لجبازیه؟! نه واقعا بنظرم اسمش منطقی و عقلانی تصمیم گرفتنه نه لجبازی

مثال شما در مورد زن و شوهر بود یعنی بعد از انتخاب! بله وقتی ازدواج کردی باید برای حفظ زندگیت یه جاهایی کوتاه بیایی، یجاهایی چشماتو ببندی، ولی چه دلیلی داره وقتی تو تصمیم گیری هستی چشمتو ببندی و کوتاه بیای و کسیو انتخاب کنی که دیدگاهی متفاوت داره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.