2777
2789

اون اقا ۲۰سال بزرگتره و همسر قبلش توی تیمارستان روانی بستری هست و یه دختر داره که از خواهر شوهر من ۵سال کوچیکتره 

ماشینش تیوتا کرولا هس 

وکیل معروفی هست 

خونه شم خیلی بزرگه 

این اقا به شدت. عاشق خواهر شوهر من شده 

پرونده طلاق خواهر شوهرم هم دست همین وکیل بود 

خانواده میگن اختلاف سنی دارن 

نظرتون جیه 

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

از نی نی سایت راهنمایی میگیری منتقل میکنی خواهر شوهر بعد ایشون شوهر انتخاب میکنه؟ چه جالب 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ما به تو بگیم زنش بشه یا نشه که تو به خواهرشوهرت بگی تو نی نی سایت برات نظر سنجی گذاشتم ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

از نی نی سایت راهنمایی میگیری منتقل میکنی خواهر شوهر بعد ایشون شوهر انتخاب میکنه؟ چه جالب

سوال منم همینه 😂 والا چی فکر میکنن با خودشون....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

احساس میکنم میشناسم طرفو

آقای راچستر ؟ اون البته اختلاف سنی دخترش ۵ سال بیشتر بود

وای خداعلت طلاق قبلیو از خودددد خانمش بپرسید و 20سال خیلیه

خانمش تیمارستان روانی تویه تهران بستری هس ما راه مون دوره دسترسی نداریم 

الان ما به تو بگیم زنش بشه یا نشه که تو به خواهرشوهرت بگی تو نی نی سایت برات نظر سنجی گذاشتم ؟!

نه عزیزم خودم کنجکاو شدم دیدگاه دیگرانم راجه به این موضوع بدونم 

نظرم منفیهزنه رو روانی کرده شایدسنشم زیادهاز وکیلام ترس دارم

موقع طلاق از زن قبلی اش تمام حق و حقوق بهش داد یه خونه دوطبقه بنامش کرد ولی زنه مشکل داشت بردن تیمارستان بستری اش کردن 

چرا اخه ؟؟من عشقو تو نکاه اون اقا دیدم وقتی خواهر شوهرمو میبینه دست و پاش میلرزه

مگه پسر ۲۰ ساله است از شما بعیده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چرا اخه ؟؟من عشقو تو نکاه اون اقا دیدم وقتی خواهر شوهرمو میبینه دست و پاش میلرزه

فیلمشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم