2777
2789

مثلا مادرشوهر من از همون جلسات خواستگاری به من میگفت مامان جان ، مادر ، ننه ،..  تاا همین الان ( چون این کلمات محبت آمیز توی ادبیات مامانم نبوده هیچوقت، واسه همین به دلم میشینه)

پدر شوهرم اهل روبوسی نیس ولی همیشه منو میبوسه.  

پدرشوهرم سه تا خونه داره که دوتاشو خودش ساخته.  این دوتایی که خودش ساخته یکیشو برادرشوهرم ۱۳ ساله میشینه ما هم ۶ ساله میشینیم.  الحمدالله که اول زندگی اجاره ندادیم

ما که ازدواج کردیم کرونا شد مجلس نگرفتیم ولی مادرشوهر و پدرشوهرم یک سرویس طلا هدیه واسه من گرفتن.  

هروقت مهمونی میگیرم بخشی از ظرفا که داخل ماشین ظرفشویی میره بقیه ظرفا مثل قابلمه و کاسه های بزرگ خواهرشوهرام میان همرو میشورن مگر اینکه خودم کلی اصرار کنم که زحمت نکشین

ادامه دارد...

من و جاریم همسایه هستیم.   وقتی من حامله شدم و خبردار شدن از اون به بعد هر رووووز جاریم هرچی درست میکرد یک بشقابم واسه من میاورد.  هرچی میگفتم زحمت نکش میگفت نه بوش میپیچه هوس میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نمیذاره ظرف بشورم و کار کنم و دست به سیاه و سفید بزنم

تشویقم میکنه به ادامه تحصیل.

هر وقت شوهرم تنهایی میره خونشون، سهم میوه و خوراکیای ما هم میفرسته واسمون.

روز سالگرد ازدواجمونو یادشه و همیشه تو این روز دعوتمون میکنه. 

الهی به امید خودت...  

همه مث هم نیستن من و جاری بزرگم همسایه هستیم 

مکالمه من و جاریم اوایل که ازدواج کرده بودم 

من:سلام فلانی خانوم خوبی؟

جاری:علیک سلام هرچی بپرسی؟(با لحن تند)

من:خدا بد نده چیزی شده؟

جاری :خدا نکنه من چیزیم باشه الهی هرکس برای من بد میخواد هزار برابر خدا نصیبش کنه!

من:😐😑

البته الان دوساله کات کامل کردم باهاش 

خوبی زیاد دارن ولی مخصوص من نیست،مثلا شوهرم یا بچه هام مریض بشن بهمون میرسن ،غذا و سوپ میفرستن میگن تو مریض داری میکنی فکر غذا نباش ،ولی خب تا حالا نشده واسه خودم همچین کاری کنن😂  باز من ممنون شونم همینم کمکه

از لحاظ مالی هم که به شوهرم همچی دادن ،کلا پدرشوهرم ارث همه ی بچه هاشو داده با اینکه زندس

بچه هامم دوست دارن هرچقدر بمونن خونشون چیزی نمیگن نگه میدارن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

نیاز به فشار به مغز نیست ،بیشتر  از خانواده ام  سفره دار بودن ،بچه  مو نگه می‌داشتند دانشگاه یا همراه بیمار میشدم ،،و وو....البته من هم کوتاهی نکردم .ولی آخر سر بعد از ۱۵سال سر یه  خشم من  البته انگار کینه جنگ جمله داشته باشند و کم لطفی برای همیشه تموم شد 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

یبار حامله بودم رفتیم خونه مادرشوهرم   خواهرشوهرم میخواست استانبولی درست کنه من حرف پیراشکی زدم که دستور پخت خمیرشو از خواهرشوهرم بپرسم، اونم گفت آخی هوس پیراشکی کردی بلند شد درست کرد 

مادرشوهرم چیزی بپزه حتما سهم منو نگه میداره 

تو مناسبت ها کادو میگیره حتی اگر یه چیز کوچیک باشه

پدرشوهرم طبقه بالا رو داده ما نشستیم

برنج و چای و یه سری خوراکی هارو رو همیشه خودشون برامون میخرن و ازمون پول نمیگیرن

مادرشوهرم همش سعی میکنه مراقب حرفاش باشه دلم نشکنه

کسی پست سرم چیزی بگه همشون طرفو پاره میکنن😂

تو مراسماتم کلا النگو گرفتم هدیه که جمعا 6 تا شد

مادرشوهرمم تو عقدم سرویس طلا کادو داد

کلا بخوام بگم مهربونن و احترام همو داریم❤️

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏