2777
2789

واقعا خسته ام

از دست خانواده ام 

۳۳ سال زندگی میکنند ، آس و پاس.....امروز فهمیم ۷ میلیون از حقوقش مونده براشون 😭تا اخر ماه چرا؟چون قسط داشتن، فرش هاشون پوسته بود چند سال میخواستن عوض کنن قسطی خریدن الان یهو ۸ میلیون کم کردن از حسابشون .... تازه خودمم اخر ماه ۲ م ته کارتم بودم ازم قرض گرفت خواهرم.... من خودم دو سال ازدواج کردم 

وام ازدواجم ۸۰ درصد خودم دادم تا الان ولی نمیتونم سختمه، سر کار اذیتم میکنند .... واقعا از دست همکارام ناراحتم . از دست مدیرمون ....ازدست همه و همه 😭ته دلم بدجور خالی شد .... نگرانم خودم باشم یا خانواده ام...

کجا برم و چیکار کنم....غم خاطرات تلخ زندگی، تراپی میرفتم یادت برای تغییر ذهنیت....

گریه ام گرفت گفتم ۳۳ سال زندگی کردن....چقدر این دوتا بدبخت بودن، هیچوقت همدیگر رو دوست نداشتن، همیشه دعوا و بی پولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.