2777
2789
عنوان

فاصله خونه تا خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست
اتفاقا اکثرا همشهریمن همکلاسیام میگم شاید اونا نخان بیان سر بزنن خودم تنها باشم

بالاخره از ده نفر هر هفته دو نفر هستن که میخوان برن. کم کم با هم هماهنگ میشید تعارف و خجالت رو بذار کنار بپرس کیا تردد میکنن و چجوری و...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بالاخره از ده نفر هر هفته دو نفر هستن که میخوان برن. کم کم با هم هماهنگ میشید تعارف و خجالت رو بذار ...

درست میگی مرسی ازت❤️

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂اخه من میگن کجا بیای زود زود دوبار بیاد بار سوم خسته میشه کم طاقته😂

نمیدونم شاید برای منم همین و بگن😂

ولی من چون بد غذا ام و حساسم ام خیلی روم گیر اند واسه همین میخوان زود بیام ببینن سالمم😂

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)