2777
2789
عنوان

همچنان من وخواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 40 پست
بی نهایت سیاست باز..اصلا نمیشه پیچوندش..پدرشوهرم مریض بود دوروز خونه ما بود برای دکتر از شهرستان اوم ...

خوب پدرش بوده چجور میخواستی بپیچونی؟؟

اما هفته های بعدو تا دیدی بگو مهمانی دعوتیم

دورهمی و‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول فکرکردم مجرده...خودش که نادانه همسرشم ازخودش نادان تر !نمیگه من چراباید اینهمه برم خونه براد ...

دقیقا شوهرش عین خودش..مادرشوهرم بااینکه دخترش ولی همیشه میشینه ازش گلایه میکنه

وقتی شوهرت میگه جوابشو بده پس چرا هیچی نمیگیدو بار در رو باز نکنی دیگه بی اطلاع نمیاداطلاع هم داد بگ ...

اینجوری هم نمیشه که...همسرم خیلی آرومه..همیشه میکه توبزرگی کن..توخانمی کن...شده که بدترازاینا انجام داده همسرم نهایت بهش زنگ نزنه که مثلا بی محلی کرده باشه..بیشتر ازاین رو قبول نمیکنه..

جوابش رومیدم ولی تاثیری روش نداره اصلا

همسرم متاستفانه قدرت نه گفتن نداره..

خودت بگو ن عزیزم باورم نمیشه انقدر آدم مظلوم باشه خواهرشوهرت علنا داره ازت سو استفاده میکنه با شوهرت دعوا نمیکنی سر این قضیه؟ ؟

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

همسرم متاستفانه قدرت نه گفتن نداره..

همسرتون قدرت نه گفتن نداره شماداشته باش... خودتم که میگی همسرت میگه اذیت کردنی جوابش بده پس دوبار وقتی زنگ زد میخام بیام اونجا بگین جایی دعوتیم یا نیستیم و جایی میخایم بریم ... من همونقدر که ازکار امثال خواهرشوهرت تعجب میکنم ازکارشماهم تعجب میکنم که نمیتونین مهمون رو اون زمانی که خودتون دوست دعرین دعوت کنین مخصوصا اگه چنبار تکرار بشه...

خودت بگو ن عزیزم باورم نمیشه انقدر آدم مظلوم باشه خواهرشوهرت علنا داره ازت سو استفاده میکنه با شوهرت ...

اصلا به من زنگ نمیزنه ..شوهرش به همسرم زنگ میزنه ..همسرمم چون رفیق بچگیش روش نمیشه نه بگه..

اون دفعه خودم بهش گفتم یه هفته بشین توخونه شاید یه بارماخواستیم بیایم خب..یا بارها گفتم که من از راحتی زیاد خوشم‌نمیاد وبدون اجازه عادت ندارم به لوازم کسی دست بزنم حتی بخوام دریخچالش رو باز کنم..

درجواب میگه آره رفتارای خوبیه ولی اینجا خونه داداشم  ومن راحتم

اصلا به من زنگ نمیزنه ..شوهرش به همسرم زنگ میزنه ..همسرمم چون رفیق بچگیش روش نمیشه نه بگه..اون دفعه ...

رابطه خودش باخانواده همسرش مثل خواهرشوهرمادرشوهر چطوره؟

اینجور آدما معمولا خانواده همسرشون کاری به کارشون ندارن...

همسرتون قدرت نه گفتن نداره شماداشته باش... خودتم که میگی همسرت میگه اذیت کردنی جوابش بده پس دوبار وق ...

ببین به من زنگ نمیزنه اصلا..

به همسرم میگن اونم نه نمیگه..میگه خانم زشته بگم نیاین..متاستفانه همسرم‌به شوهرخواهرش زیادی احترام میزاره..

از وسط هفته خبر میدن ما پنجشنبه میایم..نوبت دکتر داریم..

اکثر مواقع هم برای دیدن ما نمیان اینجا حکم خوابگاه رو داره براشون..برای بازار رفتن ودکتر رفتن میان

رابطه خودش باخانواده همسرش مثل خواهرشوهرمادرشوهر چطوره؟اینجور آدما معمولا خانواده همسرشون کاری به کا ...

افتضاح..

جرئت نداره به خواهرشوهراش بگه بالای چشمتون ابرو..

خیلی ازشون حساب میبره..

مدام هم با مادرشوهرش قهر

ببین به من زنگ نمیزنه اصلا..به همسرم میگن اونم نه نمیگه..میگه خانم زشته بگم نیاین..متاستفانه همسرم‌ب ...

وقتی زنگ زدن خودت جواب بده بگو خونه نیستیم

یا از گوشی شوهرت شمارشونو مسدود کن

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان