2777
2789
عنوان

همچنان من وخواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبای بهش نده یک لباس کهنه از شوهرت بهش بده اخم کن و غذا نپز پاشو برو مهمونی و بگو منم نیاز به تفریح و استراحت دارم همش خواهرت نباید بیاد بخوره منم دلم می خواد برم خونه بقیه .... یک دعوای حسابی راه بنداز و جواب سلامش را هم دیگه نده اصلا تیکه انداختن برای این آدم جواب نمیده . از قدیم میگن جنگ اول بهتر از صلح آخر . اگر می خواهی نجات پیدا کنی باید بدون رودربایستی باهاش یک دعوای حسابی کنی و حتی یک کلمه هم باهاش حرف نزنی تا راحت بشی 

ازجمله خونه داداشمه متنفرم یکی نیست بگه اگه داداشتون زن نمیگرفت و زتش جهاز نمیاورد بازم خونه ی داداش ...

ازهمه مهمتر این که باید گفت بگو همون داداشت بیاد غذا بپزه برات

لبای بهش نده یک لباس کهنه از شوهرت بهش بده اخم کن و غذا نپز پاشو برو مهمونی و بگو منم نیاز به تفریح ...

ببین این کارا رو نمیشه کرد..بدون همسرم برم مهمانی؟؟

.

خواهرش از دوران نامزدی اذیتم می‌کرد.. دوران نامزدی وعقد همسرم خیلی باهاش بحث می‌کرد..

ولی الانادیگه نه..الانا میگه من حریفش نمیشم...

متاستفانه رفتارای همسرم خیلی تغییر کرده..فکر میکنه من حساسیت به خرج میدم..

شبایی ک اونا میان با همسرت رابطه نداشته باش. یک کم بهش سخت بگذره. بهشون بگه نیستیم خونه

نه ازسر لجبازی کلی کلا من اگه کسی خونمون باشه اصلا نمیتونم سمت اون مورد برم..کلا برام سخته...حالا چه خانواده خودم باشه چه خانواده خودش

ببخشید ولی چقدر پرروعه 🤐خوشبحالشون اینقدر بیکارن ما که هرروز هفته شوهرم سرکاره شغل همسرش چیه که باخ ...

دقیقا هر هفته یه جاست..زندگی خودش الهی همیشه خوش باشه..ولی تقریبا با این رفتاراش باعث ناراحتی همه است..حتی در مورد خانواده شوهرش من به خانواده همسرش حق میدم

ببین این کارا رو نمیشه کرد..بدون همسرم برم مهمانی؟؟.خواهرش از دوران نامزدی اذیتم می‌کرد.. دوران نامز ...

بدون همسرت نرو مهمونی یک سر بهش بگو این هفته می خوام برم فلان جا .... اگر دیدی حریف شوهر و خواهر شوهرت نیستی به شوهر خواهر شوهرت بگو . یکی از آشناهای ما حریف خواهر شوهرش نمیشد زنگ زد به شوهرش و نشوندش سر جاش . باید قاطع برخورد کنی وگرنه تا صد سال دیگه اونا همچنان به کارهاشون ادامه میدن و تو هم باید بشینی تاپیک بزنی با خواهر شوهرم چه کار کنم ؟؟؟؟