2777
2789
عنوان

سه ملیون پول یه تیکه لباس بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 44 پست
عزیزم من خودم مامام و همسرم پزشک درامد و خونه داریم بالای سی سال هستیم که بچه دار شدیم در ضمن خود آد ...

من خودم دایم تو خرید لباس هستم والا لباس اندازه دلار گرون نمیشه 

پارچه با دلار وارد میشه 

اینکه با این قیمت پارچه لباس هم گرون میشه دیگه تقصیر مردم نیست والا چه ربطی به نون حروم داره 

بالاخره اون مغازه دار هم احتمااا اجاره داره کارگر داره 

عزیزم من خودم مامام و همسرم پزشک درامد و خونه داریم بالای سی سال هستیم که بچه دار شدیم در ضمن خود آد ...

من شمارو نگفتم

مگه شما در مورد خودت گفتی ؟

کلی گفتم.

چون اونم میگه باید به قیمت روز اجاره بدم و پول کارگر بدم.

باید به قمیت روز پول بده حای اون لیاس جنس بخرخ.

حالا سوتفاهم نشه ما جد اندر جد بازاری نداشتیم و نیستیم

کلا همه صنف ها همینه

دندانپزشکی ک میرم از عید تا الان سه بار نرخ عوض کرده

و من یک کار ادامه دارو با ۱۴ ملیون شروع کردم

الان روی ۳۳ تومن هست!!

میگه مواد گرون شده 

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مارک نبود

ارزون تر هم زیاده تو باسلام سرچ بزن تنوعش هم بالاس نظر و رضایت هم دارن خیلیاشون 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

نه والا چند تا مغازه رفتم

نی نی لوس

دنیای صورتی

مانی کوچولو

تولیدی ادرینا 

اینا لباس زیر ی تومن دارن

بازم هست اینا فعلا یادم بود

خودمم از نی نی لوس خریدم امروز ۱۲۰۰ کاپشن

دورس ۳۹۸

بیلر ۷۰۰

من ساده ترین برداشتم اصلا نبود زیر دوتومن نبود اصلا پیدا نمیشد

کجایی؟تهرانی بهت آدرس بدم خوشگل‌ترین لباسها رو بخر با قیمت مناسب والا 

من هفت حوض خرید میکنم حیف نمیشه عکس گذاشت وگزنه عکس اباسهامو با قیمت میزاشتم برات 

چرا باید به حقوق مردم فکر کنندوقتی مردم خودشون متوجه نیستن با حقوق کم نباید بچه دار بشن؟لباس ارزون ب ...

من با این حرف موافقم که نباید با بی پول زیاد بچه دار شد 

ولی فک نمیکنی دیگه گرونی هم از حد گذشته ؟؟؟

چرا انقدر ارزش پول باید کم باشه 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
چرا باید به حقوق مردم فکر کنندوقتی مردم خودشون متوجه نیستن با حقوق کم نباید بچه دار بشن؟لباس ارزون ب ...

هیچ وقت این حرف برام منطقی نبوده

همیشه زاد و ولد بوده هست

تو جنگ ، تو فقر ، تو خوشی و....

یه اصله که نمیشه قطعش کرد

هیچکی بچه نیاره چیکار کنه؟ طبیعت زندگی انسان اینه دیگه

نمیشه که تا ابد بچه نیارن

خود تو ، فروشنده ، پدر و مادر هم یه روزی زاییده شدن دیگه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

کجایی؟تهرانی بهت آدرس بدم خوشگل‌ترین لباسها رو بخر با قیمت مناسب والا من هفت حوض خرید میکنم حیف نمیش ...

هفت حوض ؟ من دلم چندتا مانتو و لباس درست و حسابی میخواد

خسته شدم از این لباسای تکراری بازار

اونجا خوبه؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خودتون میرید دست میذارید رو گرونا دیگه. اسراف هم میشه چون زود کوچیک میشه

وگرنه من یه پالتو پرسیدم به خودم۱۵۰۰

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیا هزارتا پیج بعت نشون بدم لباس زیر ی تومن دارن

راست میگه من سه سال پیش برای پسرم می‌خواستیم سیسمونی بگیریم زیر یک تومن نبود کاپشن مشهد هم هستیم الان باید چند برابر شده باشه با این قیمت دلار طلا