2777
2789
عنوان

سه ملیون پول یه تیکه لباس بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست
کی با حرفت مخالفه؟😅😅چرا فکر کردی مخالفم ک گرونی شده؟

مخالف نیستین ولی در نظر بگیر که واقعا مشکل اصلی گرونیه

کلا با این شرایط هیچ کس از پس خرج و مخارج بر نمیاد دیگه حقوق پایین و بالا نداره مگر فقط مولتی میلیاردرها

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
راست میگه من سه سال پیش برای پسرم می‌خواستیم سیسمونی بگیریم زیر یک تومن نبود کاپشن مشهد هم هستیم الا ...

من خودم امروز رفتم خرید برای دخترم

اتفاقا مشهد لباس خیلی ارزونه

خواهر من نیشابور زندگی میکنه همیشه لباساش میده مشهد میخره ی قیمتایی میخره آدم شاخدرمیاره همه مفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا نی نی که هنوز بدنیا نیومده لباس گرون و زیاد نخر چون اصلا مشخص نیست جثه اش چطوری باشه و چقد رشد کنه 

مگر اینکه اون مغازه بپرسی ازش که اگر کوچیک بزرگ باشه و مارکشو نکنم عوض میکنید ؟

چه خبره اصلا برای بچه لباس گرون نخرین چون زود کوچیک میشه ما سال پیش برای برادرزاده ام کاپشن خیلی خوش ...

منم پارسال خریدم ۹۰۰ و خورده واسه پسرم

امسالم میپوشه .. سال دیگه باز واسش میگیرم

لباس همیشه براش میگیرم اما قیمت مناسب چون تو سن رشده

کنارش واسش پس انداز میکنم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی راست میگی واقعا

فروشنده ها هم خیلی نامردی میکنن

سلیقه ای قیمت میزارن

یه شلوار مشابه رو یه جا ۵۰۰ خریدم خودم

عین همون و دوستم ۱۲۰۰ خرید

یا مثلا فروشنده کیفی که ۴۰۰ می ارزه و خودش احتما ۲۰۰ خریده میده ۱ تومن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

هفت حوض ؟ من دلم چندتا مانتو و لباس درست و حسابی میخوادخسته شدم از این لباسای تکراری بازاراونجا خوبه ...

منکه دوست دارم 

چند تا پاساژ رفتم مثل اندیشه و میلادنور آخر دیدم هفت حوض لباساش بهتره البته تابستون بود 

بعد هفته پیش رفتم چیز خاصی نبود اخه هنوز اباسهای قشنگ پاییزی نرسیده فعلا مغازه دارها اجناس انبار از سال پیش رو میارن کارهای قدیمی هست 

ماه دیگه لباسهای جدید میاد 

اما در کل از سایت و آنلاین شاپ بهتر از همه جا خرید میکنم هم قیمت مناسب هم بسیار شیکتر 

هیچ وقت این حرف برام منطقی نبودههمیشه زاد و ولد بوده هستتو جنگ ، تو فقر ، تو خوشی و....یه اصله که نم ...

من وقتی بچه دار شدم

ک تا ۴ سال خیالم از حرج بچم و زندکیم راحت بود !

و ی چیزی اصافه تر هم گذاشته بودم کنار.

نگفتم هیچکس ! کسی ک نداره خرج خوراک و‌پوشاک و مسکن

ک نیاز اولیه انسان هست رو تهیه کنه

نباید بچه بیاره.. خیلی واضحخ و منطقیه

نیمدونم چیش براتون غیر منطقیه

💕

منکه دوست دارم چند تا پاساژ رفتم مثل اندیشه و میلادنور آخر دیدم هفت حوض لباساش بهتره البته تابستون ب ...

میشه چندتا کانال و انلاین شاپت رو معرفی کنی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

مخالف نیستین ولی در نظر بگیر که واقعا مشکل اصلی گرونیهکلا با این شرایط هیچ کس از پس خرج و مخارج بر ن ...

مگه دست منو شماست؟

ما باید خودمون رو سینک کنیم با این شرایط

چون همیشه شرایط همینه..پس باید بیشتر تلاش کنیم

وقتی به بک نقطه امنی رسدیدم فرژند دار بشیم

💕

من با این حرف موافقم که نباید با بی پول زیاد بچه دار شد ولی فک نمیکنی دیگه گرونی هم از حد گذشته ؟؟؟چ ...

همه دارن تو گرونی اذیت میشن 

دیگه گرونی که دست ما نیست سوال میکنی چرا باید گرونی باشه 

اما متاسفانه هست وقتی اوضاع اینجوریه چیکار کنیم 

بچه هم بیاریم بعد بشینیم اه و ناله کنیم ؟به هر حال خواه ناخواه شرایط اینجوریه 

خودمون که نباید به شرایط بد دامن بزنیم 

میشه چندتا کانال و انلاین شاپت رو معرفی کنی

Flamingo._.boutique 

berets.shop

Sheenplus

اینا رو الان یادمه تازگی ازشون خرید داشتم 

باز باید اینستامو باز کنم نگاه کنم بقیه شونو 

از سایت kharid 1001 هم بهداشتی خریدم سایت خرید۱۰۰۱

Flamingo._.boutique berets.shopSheenplusاینا رو الان یادمه تازگی ازشون خرید داشتم باز باید اینستامو ...

مرسی عشقم

بله تهرانم

بیا هفت حوض پر لباس بچه گونه است 

تازه یک فروشگاه بزرگ تو کرج هست من بلد نیستم اما برادرم برای دخترش از اونجا هم خرید میکنه آنقدر لباساش خوشگله فیمت مناسب همشون 

در کل باید بچرخی 

تو هفت حوض پاساژ سون سنتر طبقه دوم یا سوم دو‌تا مغازه بچه گانه هست لباساش خوشگله 

پاساژ نبوت هم کلا بچه گانه است کارهاش معمولی تره