من پنج ماهه دارم قرص مصرف میکنم سه ماهه اول هنوز قرصم تموم نبود پریود شدم که گفتم شاید از عوارضه که میگن سه ماه طول میکشه که عادت کنی ماه چهارم دقیق پریود شدم اما این ماه که ماه پنجمه الان 5تا مونده لک دیدم عایا پریود شدم باز یا لکه بینی هست سریای قبل همین که لک دیدم البته لک نبود سریای قبل خون میدیدم قرصمو نمیخوردم تا پری بیاد کاملا هم حس پری داشتم اما این سری لکه و اصلا حس پری ندارم حالا بنظرتون تکلیف نماز و این چیزا چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه هیچ کس این دوره زمونه قرص نمیخوره .. به بدن و معده خودش اسیب بزنه
میدونم منم الان همزمان پیشگیری دیگه دارم چون به قرص اطمینان ندارم شاید بعضیا بگن تو خیلی.... ولی چون صورتم از 15سالگی جوش میزنه و خیلیا با قرص خوب شدن گفتم شش ماه یا یکسال استفاده کنم ببینم چجوریه😥😥
میدونم منم الان همزمان پیشگیری دیگه دارم چون به قرص اطمینان ندارم شاید بعضیا بگن تو خیلی.... ولی چون ...
عزیزم یکی دوبار برو آرایشگاه برا پاکسازی پوست از شر جوشها خلاص میشی و کپسول زینک پلاس + ویتامین ث ... رنگش زرده فقط همین رنگ زرد رو بگیر بخور برا پوستت خیلی خوبه .. من به همه توصیه میکنم از بس پوست رو خوشکل میکنه و نمیذاره جوش بزنی
عزیزم یکی دوبار برو آرایشگاه برا پاکسازی پوست از شر جوشها خلاص میشی و کپسول زینک پلاس + ویتامین ث .. ...
امتحان میکنم امیدوارم جواب بده آخه از بعد زایمان بهتر شدم که تقریبا مطمئن شدم که هورمونیه خوارمم همینطوری بود بعد زایمان خوب شد اما اون کلا از اول روشش قرص بود برا همین منم گفتم یکسالی مصرف کنم