2777
2789

این همه دختر و طرفدار ک حاضرن بهش بدن😂

چزا تجاوز کنه 

پاپوشه 

برا فیلم عروسی ی نفری رو فراموش کنیم 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

بخاطر تجاوز ب ی دختر بیست ساله بازداشت شده شایعه یا حقیقت هنوز معلوم نیست

قضیه خواهرش چیه نوشته بودن یه چیزی استوری کرده

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه زندانه درسته ولی اینکه اینکار انجام داده دروغه از همون موقع بازیگر شد بخاطر تحصیلاتش فرق میکرد و از فوتبال رفت بازیگر شد خیلی ها حسودی کردند شروع کردند به اذیت کردنش اینقدر تهمت بهش بستن تا اخرش طفلی تو تله انداختن فقط خدا کمکش کنه  البته حقیقت هیچ وقت پنهون نمیمونه امیدوارم اونقدر اذیت نشه زودتر ازاد بشه و مکرو مکرالله و الله خیر الماکرین 

قضیه خواهرش چیه هی نوشته بودن خواهرش یه چیزی استوری کرده

خواهرش گفته اتهام دروغ زدن بهش

حالا ممکنه رابطه داشته با اون دختر اما قطعا تجاوز نبوده

حالا به هر دلیل اون این ادعا رو کرده ...

The account is closed

ب یه دختره... کرده ولی فکر میکنم شایعه اس

صد در صد اونا این همه پول و موقعیت دارن بهترین هارو بخوان میتونن داشته باشن مغز خر خوردن خودشون تو درد سر بندازن 

یا اینکه موضوع مار گلی باشه وگرنه با عقل جور در نمیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا آبروش نباید بره اگه کار بدی کرده؟

چون آبرو ریختن رسم میشه . همین که اطرافیانش بفهمن شرف و آبروش میره ‌. ولی ما با آبرو بردن داریم کاری میکنیم که اگر یه روز واقعا خواست آدم بشه نتونه ‌. یه کاری میکنیم بدتر بشه ‌. کینه ای بشه . قاطی کنه . 

صد در صد اونا این همه پول و موقعیت دارن بهترین هارو بخوان میتونن داشته باشن مغز خر خوردن خودشون تو د ...

اره هتا چون معروفن و پولدار دخترا خودشون میرن اصلا نیاز ب این طور ماجرا ها نیست ولی این شایعه خیلی داره پخش میشه