2777
2789

سیر بکوب خمیر بشه با نمک قاطی کن بزار رو دندونت

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این کاری می گم بکن فوری خوب میشه یکمی زردچوبه رو با خیلی کم  آب قاطی کن در حدی که حالتش خمیری بشه غلظتش مثل خمیر بشه دور تا دور دندونی که درد می کنه همه جاشو با این خمیر بپوشون بزار یه مدتی بمونه دردش می افته

تاثیرداره واقعا؟

اره همین الان امتحان کن بزار خیلی بمونه دراز بکش

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

سلام ، اگه قطره دنتول داری دوسه قطره بریز رو دندونت دردشو یه دقیقه ای ساکت میکنه اگه هم نداری بروداروخانه بگیر قیمتش هم پنجاه شصت هزار تومن هست  تا بری دکتر درمان کنی ، 

قطره دنتول بریز روی دندونت بی حس میشه اول میسوزه بعد درد میره فقط قبلش باید نخ دندون بکشی

دنتول نزنین من زدم دندونای سالم کنارش پودر شدن

به جای اینکه نگا گوشی کنی وتاپیک بزنی برو دکتر

دندون پزشک از کجا بیارم الان ، خودم پرستارم دارم میرم شیفت ، ما پرستارادبدختیم دم مرگم باید کار کنیم ما خودمون مهم نیستیم