2777
2789
عنوان

عذاب وجدان از گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 16 پست
ممنون ستاره جون اون زمان تحت فشار های روانی بودم و نمی‌فهمیدم درست و غلط چیه ، تحت تاثیر دوستام بودم ...

اون موقع به نظرت درست بود

همین کافیه

پس خود گذشته تو قضاوت نکن تو اون زمان با دانش و اگاهی ای که داشتی تصمیمی گرفتی که به نظرت درست بوده رفتاری کردی که به نظرت درست بوده اگه اون موقع با عذاب وجدان کاری کرده بودی شاید میشد گفت برو جبرانش کن به یکی خوبی بکن تا بدیت پاک بشه ولی مسئله اینه که تو نمیخواستی کار اشتباهی بکنی اتفاقا میگی با عقل اون زمان فکر میکردی داری کار درستو انجام میدی. هیچ ایرادی نداره الان اگه فکر میکنی اون کار غلط بوده ادمها حق دارن از تصمیماتشون برگردن ولی خود گذشتتو قضاوت نکن چون اون به نظرش کار درست رو داشته میکرده فقط نظر توا که الان عوض شده

اون موقع به نظرت درست بودهمین کافیهپس خود گذشته تو قضاوت نکن تو اون زمان با دانش و اگاهی ای که داشتی ...

ممنون عزیزم  

خدا خیرت بده 

یکم حالمو بهتر کردی 

خدا همیشه  کمکت کنه 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.