2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف سینه هات چقد درازن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4124 بازدید | 101 پست
😐😐😐😐😐😐میگفتی بین ما من حداقل این ویژگی و دارم

واااااییییی😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من غشششششششش😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کاش پایین تنت به سینه من میرفتبهش بگو هسته خرما بهش بگو خروس هرچی تو ذهنته بارششششش کن

دیگه خرما نمیخورم😐

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

واااااییییی😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من غشششششششش😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

😆😆😆😆😆

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بگو کاش پایین تنت به سینه من میرفتبهش بگو هسته خرما بهش بگو خروس هرچی تو ذهنته بارششششش کن

خرما پر از خاصیته

لطفا به خرما توهین نکنید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چشم🤣🤣🤣ولی گفتم هسته خرما😄

هسته خرما هم توی طب سنتی کلی ویژگی خوب داره 

که ابوعلی سینا هم بهش اشاره کرده

😂

ارع نمیزنم 😕 زیادم اویزون نیستن این بیشرف منو با کسای... مقایسه میکنه

واع

باید بزنی خب!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻