2777
2789
عنوان

میشخ بگبد حق با شوهرمه یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست
من بعدم که انقدر سختمه و حس حقارت مبکنم بهش بگم

مثلا من میخوام یکار انجام بدم

انجامش میدم 

بعد بهش پیشش میشینم میگم داشتم به این موضوع فک میکردم

بعد خودش میگه فکر خودمم بود

چی بگم والا من همسرم کاری بدون مشورت و سرخود انجام بده اصلا حس خوبی نمی‌گیرم همین طور من تمام تلاشم ...

حالا مثلا مشکرت کردن خودش چیه

بگم مخالفم میره تو قیافه 

الانم این حق من بود باهام قهر کنه و غذایی که پختم یه قاشق ازش بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا مشکرت کردن خودش چیهبگم مخالفم میره تو قیافه الانم این حق من بود باهام قهر کنه و غذایی که پ ...

چقدر گارد تون بسته جالبه 

وقتی کاری انجام دادی و نظر دادن بقیه براتون اهمیت نداره و کلا با اصل موضوع مشورت کردن مشکل داری چرا اینجا مشورت میگیری عزیزم 😅😂

گفتم بالاتر چرا نگفتم

منطقی نیس بابات گرفته یا خودش فرقی نمییکنه تو خونه شما بوده و مال بچه ی شماست باید بهش میگفتی پول لازم دارم فلان چیز لازم نداریم و جا تنگ کرده شاید خودش بهت پول می‌داد 

مثلا من میخوام یکار انجام بدمانجامش میدم بعد بهش پیشش میشینم میگم داشتم به این موضوع فک میکردمبعد خو ...

شوهر من یه گاردی داره من هرچی بگم مخالفت میکنه😂😂دیگه عادت کردم،قبلا شدیدتر بود 

و واقعا تا کی تحمل دارم برنامه بچینم که آفا راضی باشه همراهی کنه

منطقی نیس بابات گرفته یا خودش فرقی نمییکنه تو خونه شما بوده و مال بچه ی شماست باید بهش میگفتی پول لا ...

پول نداشت 

نگفتم چون گارد میگیره و همشه مخالف و روبروی منه

مهربونم هستا ولی این خصلتشه

منم دو سال دیگه جدا میشم تو برناممه چون میدونم سالهای آینده کشش و ظرفیتشو ندارم

چقدر گارد تون بسته جالبه وقتی کاری انجام دادی و نظر دادن بقیه براتون اهمیت نداره و کلا با اصل موضوع ...

اهمبت داشت شما که منو نمیشناسی 

تا اب خوردنمم با هماهنگی بود

بعد ۸ سال هم دروغگو شدم هم پنهون کار

فکر میگنی دوست دارم شخصیت جدیدمو

فکر نمیکنی دلیلش چیه؟

همیشه نه بشنوی رو تجربه کردی؟

اهمبت داشت شما که منو نمیشناسی تا اب خوردنمم با هماهنگی بودبعد ۸ سال هم دروغگو شدم هم پنهون کارفکر م ...

من نه شما میشناسم عزیز من نه دلم میخواد قضاوت کنم اما داریم حرف می‌زنیم هی داری میگی کارم درسته .خب اگه درسته چرا نظر خواستی چرا دلت میخواد تایید بشی 

من خواستم اصولی پیش بری وگرنه هر طور دوست داری رفتار کن